Guardians of Middle-Earth gamescom 2012 trailer

2012. augusztus 15.
3.1701
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Warner Bros a gamescom 2012 expó alatt egy friss mozgóképet mutatott be nekünk a PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készülő Guardians of Middle-Earth-ről, mint a legújabb Gyűrűk Urás videojátékról, amelynek keretein belül egy - felületesen szemlélve természetesen - Diablo-szerű játékmenetet élhetünk át az ismert franchise karaktereivel, illetőleg helyszínein.

A friss videó legnagyobb érdekessége, hogy szinte csak gameplay felvételeket mutat a nagy kalandból, méghozzá két szereplő oldalán.

Az egyik bemutatott karakter Legolas lett, míg a másik a Witch-King, akik természetesen teljes egészében más és más mentalitással, tulajdonsággal és képességekkel bírnak, nem különben pedig más célt is képviselnek.

Habár a játékhoz egyelőre még Orlando Bloom DLC-t nem jelentettek be - irónia -, de azt már megtudtuk, hogy a kizárólag letölthető címként érkező Guardians of Middle-Earth az év vége előtt megjelenhet majd, méghozzá a PlayStation Network és az Xbox Live kínálatában. Ímhol a trailer, ha kíváncsi vagy rá!

#tv#
Guardians of Middle-Earth-ről, mint a legújabb Gyűrűk Urás videojátékról, amelynek keretein belül egy - felületesen szemlélve természetesen - Diablo-szerű játékmenetet élhetünk át az ismert franchise karaktereivel, illetőleg helyszínein.'>
4 hozzászólás

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 7 napja

Állat nagyon.

válasz erre

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 7 napja

Nekem is tetszik. Várom.

válasz erre

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 7 napja

nem rossz

válasz erre

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 7 napja

Nagyon bejön!meglepett smiley

válasz erre
Guardians of Middle-Earth
nincs ár
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2012
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljaKisember001 profilja