Guardian Codex címmel újabb ígéretes szerepjátékot jelentett be a Square Enix

2016. szeptember 12.
2.8931
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Csak úgy ontja magából az ígéretesebbnél-ígéretesebb szerepjátékokat a Square Enix csapata, akik a hétvégén Guardian Codex címmel egy újabb alkotásról rántották le a leplet, amivel csak egyetlen, ámde annál súlyosabb probléma van.

Ez nem más, minthogy az ingyenesen beharangozott Guardian Codex kizárólag mobilokra érkezik, ezáltal iOS-re és Androidra, méghozzá - most figyeljetek - mély sztorival, konzol-minőségű 3D-s grafikával és többjátékos harcrendszerrel.

Az alkotást az a belsős csapat készíti, akik korábban a népszerű Guardians Cross és a Deadman's Cross című kártyás szerepjátékokat is gyártották, melyekből világszerte 8 millió példány kelt el.

A Guardian Codex egyébiránt 2030-ban játszódik majd, egy szétszakadt világban, ahol a Birodalom és az Ellenállók csapatai véget nem érő küzdelmet folytatnak egymással, de játékosok egy csoportja elhatározza, hogy a béke érdekében elindul, hogy felkutassa a legendás, és kihaltnak hitt Őrzőket.

Nézd nagyban ezt a videót!



Guardian Codex címmel egy újabb alkotásról rántották le a leplet, amivel csak egyetlen, ámde annál súlyosabb probléma van.'>
3 hozzászólás

totyak

8 éve, 2 hónapja és 10 napja

Nem akarom degradálni, hátha valakinek tetszik, szóval cipzár a számon.

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 2 hónapja és 10 napja

Akkor ez felejtős mert csak mobil játék.

válasz erre

rDAVE

8 éve, 2 hónapja és 11 napja

Jó lenne ez, ha nem mobilos lenne és úgy nézni ki, mint a CGI videók. röhögő smiley Kérek ebből animációs filmet vagy olyan szintű játékot Ps-re, azzal a lánnyal a főszerepben.

válasz erre
Guardian Codex
nincs ár
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja