GTX 1080-as hibridet szellőztetett meg az EVGA

2016. augusztus 18.
3.7201
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az EVGA kizárólag NVIDIA alapokon nyugvó grafikus kártyákat készít, sokan pedig az egyik legjobb gyártónak titulálják őket ebben a mezőnyben, hiszen mindig övezi őket egy kis extra, illetve a kínálatuk is rendkívül széles.

Egy-egy újdonságból rögtön több verziót készítenek, néhány hónapon belül pedig a közvetlen riválisoknál olykor kétszer-háromszor annyi változattal vannak piacon. A napokban ugyan új NVIDIA kártya nem érkezett, de a vállalat még nem maxolta ki a GTX 1080-ban rejlő potenciált.

Nemrég ugyanis megszellőztették az EVGA GTX 1080 Hybrid modellt, mely nevéből adódóan ötvözi a vízhűtést és a léghűtést. A kártyához egy 120 mm x 120 mm-es radiátor is tartozik, azt pedig szinte biztosra vehetjük, hogy nagy tuning potenciál lesz a kártyában.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

8 éve, 3 hónapja és 6 napja

Nem rossz, de nem az olcsó kategóriát képviseli az EVGA.

válasz erre

kpal

8 éve, 3 hónapja és 6 napja

Evga lesz a legdragabb ,vagyis mindig az ovek a legtobb.

válasz erre

totyak

8 éve, 3 hónapja és 6 napja

Tetszenek ezek a vízhűtéses hardverek, csak biztos nem egyszerű kiépíteni egy ilyen rendszert, ha teszem azt vga-ra is, meg cpu-ra is ilyen hűtést teszel. Viszont onnantól a gép maga lesz a csendesség, leszámítva persze a tápegységet. Bár lehet abból is van silent verzió.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja