GTR: Evolution trailer

2008. július 03.
4.0531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A vérbeli autós szimulátorokért meglehetősen kevesen rajonganak, így nem is csoda, hogy nem éppen sok alkotás készül ebben a témában.

Az egyik utolsó fejlesztő team, amely még kitart e rétegműfaj mellett - sőt erre specializálódott - az a svéd SimBin. Minden évben menetrendszerűen érkezik tőlük egy játék, amely után minden szimulátorok iránt lelkesedő ember megnyalja mind a 20 ujját. Az idei év termése a GTR: Evolution lesz, amelyet a RACE 07 alá is telepíthetünk, de akár önállóan is futtathatjuk.

Számos pályán versenyezhetünk, amelyek közül kiemelkedik a legendás Nürburgring Nordschleife, amelyre most először engedtek be egy fejlesztőcsapatot a videojátékok történelmében. Ezt a pályát a nagyszerű versenyző, Jackie Stewart nevezte el The Green Hellnek, és miden idők legnehezebb pályájának tartják.

A vezethető járművek számára sem lehet panasz: 22 eredeti GT autó 3 különböző osztályban, ezen felül néhány exkluzív gyártmányú autóba is belepattanhatunk. Ráadásul a fejlesztők vannak olyan jófejek, hogy még néhány WTCC Extreme kategóriájú verdát is rendelkezésünkre bocsátanak, amelyek a standard FIA WTCC modellekre épülnek.

A GTR: Evolution tartalmazni fogja a RACE 07 összes tartalmát, beleértve a 49 egyedi járgányt 12 kategóriában és 500 féle variációban, és a 19 pályát több, mint 40 különféle vonalvezetésben. Akik már rendelkeznek az eredeti játékkal, azok külön is beszerezhetik az újdonságokat.

A pontos megjelenési időpont még nem ismert, de mindenképpen kezünkbe vehetjük még a 2008-as év folyamán. A GTR: Evolution csak és kizárólag PC-re jelenik meg.
#tv#
2 hozzászólás

Braddock

13 éve, 9 hónapja és 13 napja

Jó lenne csak hát pc!Sajnos!!!!!!

válasz erre

Vendég

16 éve, 5 hónapja és 25 napja


326255233235

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja