GTA-stílusú South Park-játék készült, de törölték (videó)

2015. szeptember 29.
4.1391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Noha a játéktörténelemből szinte csak egyetlen valamire való South Park-játékot tudnak említeni - igen, az Obsidian alkotásáról beszélünk -, a múltban többször is volt esély arra, hogy a népszerű animációs sorozat megfelelő adaptálást kaphasson.

Minderre ráadásul már az eredeti Xbox idején is lehetőség volt, amit néhány órával ezelőtt a Nintendo Age fórumának moderátora hozott nyilvánosságra, aki még augusztusban hozzájutott egy olyan Xbox dev kithez, ami dugig volt olyan videojátékokkal, amelyek végül soha nem jelenhettek meg.

Ezek között talált emberünk egy olyan cím nélküli South Park-játékot, amely meglepően előrehaladott állapotban létezett, ellenben valamiért soha nem jelenhetett meg, márpedig az alábbi, róla kiszivárogtatott gameplay felvételek alapján egy GTA-stílusú, nyitott világú akció-kaland lett volna, leginkább a The Simpsons Hit & Run-hoz hasonló játékmenettel.

Az alkotás egy Buzz Monkey nevű stúdióban készült, és egyelőre nincs információnk arról, hogy miért nem készülhetett el, márpedig nem csak annak idején, hanem a mában is szívesen játszanánk egy hasonló alkotással. Ti mit gondoltok róla az alábbi videók alapján?5 hozzászólás

totyak

4 éve, 10 hónapja és 21 napja

Kinézetre szerintem nagyon ott van, játékmenetre meg ki tudja.
Egyébként imádom az ilyen híreket, amikor olyan játékok kerülnek elő, amikről soha senki még csak nem is hallott. Remélem készítenek másolatot róla, vagy felteszik a netre valahogy, nehogy végleg elvesszen. Ez is egyfajta történelem.

válasz erre

rDAVE

4 éve, 10 hónapja és 21 napja

Ebből azért elég nehéz elmondani, hogy milyen lett volna. Több, mint tíz éves és baromi korai verzió. Ebből lehetett volna még jó játék is akár.

válasz erre

petrovicsz

4 éve, 10 hónapja és 21 napja

Ez rettenetes! Nem kár érte!

válasz erre

Mordorer

4 éve, 10 hónapja és 22 napja

Iszonyat gagyi lett volna, nem is baj a törlés.

válasz erre

kpal

4 éve, 10 hónapja és 22 napja

South Park neve pedig felhőtlen szórakozást ígér ,minek kell törölni .

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljaSándorkolbász profiljaTMate2020 profiljaBvektor profilja5t3v3nk3 profiljamarco profiljagery1113 profilja