GTA V: 2012 karácsonya előtt valószínűleg nem futunk össze vele

2011. szeptember 09.
2.6041
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Hallotunk már elemzőket okoskodni az áhítattal várt Grand Theft Auo 5 megjelenésével kapcsolatban, és meg kell hagyni, nincs okunk kétségbe vonni a szavaikat.

Legtöbbjük úgy véli, a nagyszabású franchise ötödik része csak nagy sokára kerül le a futószalagról; mások inkább gyönge lelkünket próbálják istápolni hangzatosabbnál hangzatosabb dátumokkal. Hanem akár hiszitek, akár nem: valójában nem kell a szomszédba mennünk némi racionális alapra fektetett spekulációért - hogy ezek a következtetések mennyire szimpatikusak, nos az már lapra tartozik.

Nem sokkal azután, hogy a Max Payne 3 maga mellé állíthatott egy tetszetős, márciusi dátumot, s ez valójában nem jelent mást, mint hogy a Rockstar Games egészen a 2012-es év végéig odázta a GTA V-öt - legjobb esetben.

Doug Creutz, a Cowen & Company elemzője osztja eme véleményt. Meglátása szerint a vállalat baklövést követne el azzal, ha gyors egymásutánban két nagy kaliberű címet is megjelentetnének.

"Ezzel a bejelentéssel meggyőződésünkké vált, hogy 2012 karácsonya előtt (legjobb esetben) nem látjuk a következő Grand Theft Auto-t" - írta egyik befektetői jegyzetében.
2 hozzászólás

totyak

13 éve, 7 hónapja és 19 napja

Ha nem jön mostanában, legalább még lesz időm kitolni az EfLC-t röhögő smiley

válasz erre

gymtonic74

13 éve, 7 hónapja és 19 napja

Ez akkora huzocim a videojatek tortenelemben hogy teljesen mindegy mikor adjak ki es milyen korulmenyek kozott. Mindig tomeg hiszteriat valt ki a jatekosokbol. Nincs konkurenciaja. Lazan elkel belole 10 milla. Kovetkezo het hetfon johetne is. mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profiljaMonyo profilja