GTA 5 Nintendo Switch-re? Csak türelem...

2017. szeptember 28.
4.5141
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Izgalmas részletek láttak napvilágot azzal kapcsolatban, hogy a Rockstar minden eddiginél szélesebbre nyitja a kapukat a Nintendo Switch irányában, az LA Noire után ugyanis nemsokára a GTA 5-öt is elhozhatják a konzolra.

Bár hivatalos bejelentésünk még nincs, a NeoGAF fórumán azonban pár órával ezelőtt egy felhasználó azzal kapcsolatban kérte számon az L.A. Noire Switch-es változatát idő előtt megszellőztető tagot, hogy miért nem inkább a GTA 5-öt portolja a Rockstar a konzolra?

Bár a korábbi szivárogtató megtehette volna, hogy csendben marad, vagy elsiklik a kirohanás mellett, ő azonban inkább sejtelmesen reagált a kérdésre, és ennyit mondott: "Türelem." Szerintetek mekkora ütőkártya lenne, ha tényleg megjelenne Nintendo Switch-re a GTA 5?
4 hozzászólás

WarriorAutobot

7 éve, 20 napja

Szerintem sok Switch tulaj örülne neki. röhögő smiley

válasz erre

fighterlaci

7 éve, 20 napja

Ezzel újabb komoly bázist kapna a Switch!

válasz erre

Mordorer

7 éve, 21 napja

Na neeeeeeee! Ez komoly? mosolygó smiley

válasz erre

totyak

7 éve, 21 napja

Nézzük tényszerűen a dolgot. A Switch durván az előző generáció konzoljainak képességeivel bír. Előző genre pedig kiadták a játékot, nem is volt csúnya. Rockstar kivárt, megnézte hogy teljesít a Switch. Most, hogy már látszik, hogy nagyon szépen, nem kizárt, hogy úgy gondolják, ebből még több pénzt be lehet rántani.

válasz erre
Grand Theft Auto V
8.255 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja