GTA 5 lowrider, Fallout zokni és Duke Nukem 3D - Flash #28 (2015. 43. hét)

2015. október 25.
4.8421
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
Nem telhet el hét Flash nélkül, ezt már minden jóravaló magyar játékos tudja, de lassan már Doktor BusaPista sem maradhat ki soha, még ha csak cameo szerepről van is szó, ráadásul most ismét Facebook Edition érkezett ami azért jobb mint a Youtube, mert csak.

Rengeteg téma volt a héten, amiről tudtunk beszélni okosakat és kevésbé okosakat, de választani kell, így a mostani adásba kilenc darab hír került, saját véleményünkkel megtámogatva, íme:

A 43. hét játékhírei egyedi stílusban a Game Channel-től - most a Facebookon!Szövegelünk GTA V lowriderekről, Fallout 4 zokniról és a frissen megjelent Duke Nukem 3D-ről. Tényleg.

Szerző: Game Channel2015. október 23.


Megszenvedtünk egy VR szemüveggel is, amiben a Just Cause 3 futott volna ha képesek vagyunk normálisan összeszerelni, de egyikünk sem egy technikai zseni ugyebár és mérnökök sem vagyunk. Persze a végén csak összeállt a kép, ami még mozgott is, ne hagyd ki a fenti videót ha kíváncsi vagy arra, mennyire állat a cucc.
6 hozzászólás

totyak

9 éve, 1 hónapja és 24 napja

A Pista terrorizál titeket, vagy mi ez a "mindent ráhagyunk" megoldás? röhögő smiley
Nem tudtam nem kiszúrni, hogy marco-nak milyen fain pólója van. Ezt már szeretem, népszerűsíteni kell a jó játékot is.

válasz erre

marco

9 éve, 1 hónapja és 25 napja

wegh írta:
Amúgy azon kiívül, hogy csak, miért facebookos ez a videó? kacsintó smiley Komolyan érdekel miféle összeesküvés van a háttérben röhögő smiley
Összetett az ok, hosszan lehetne fejtegetni, de röviden: ésszerűség és üzleti indokok közös halmazáról van szó. Más tervünk van a YT csatornával és más a FB oldallal. Nem lesz a YT hanyagolva de a Flash lehet hogy véglegesen átköltözik.

Ugyanígy jelentősen leépítettük egy ideje a G+ aktivitást is, sőt lehet hogy meg is szüntetjük majd az ott fenntartott oldalt. A Google-nek van ami megy, van ami nem. Nem a mi dolgunk népszerűsíteni az ő szolgáltatásait, hanem épp fordítva kell működnie: az ő dolga népszerűsíteni a tartalomgyártók tartalmait hiszen abból él.

Véglis ezzel választ is adtam a kérdésedre, hiszen a FB ezt jól csinálja - ellenben a Google nagyon nem. mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

9 éve, 1 hónapja és 25 napja

Sokkal jobb fb-on mert ott azonnal látom, ráadásul az idióta youtube reklámok sincsenek. Arról nem is beszélve hogy a yt nem szól ha fent van a videó, fb-on meg látom rögtön amikor fellépek. Remélem sokat forgattok még oda, mert sokkal jobb így.

Péntek este már szétröhögtem magam rajta! röhögő smiley

válasz erre

C64 fun

9 éve, 1 hónapja és 25 napja

Hú de megszenvedtek azzal a szemüveggel! röhögő smiley Nagyon tetszett a műsor, legjobban a DN 3D lepett meg engem a héten. Nem is tudtam amúgy hogy van olyan ország ahol a nextgen ennyire nem jut be! meglepett smiley

válasz erre

zender

9 éve, 1 hónapja és 25 napja

OMG én ezen nagyon jókat röhögtem! röhögő smiley

válasz erre

wegh

9 éve, 1 hónapja és 25 napja

Amúgy azon kiívül, hogy csak, miért facebookos ez a videó? kacsintó smiley Komolyan érdekel miféle összeesküvés van a háttérben röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaManiac profilja