GSC Game World címek tartanak a Good Old Games kínálatába

2012. február 23.
1.8631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A régi jó játékokat magába tömörítő Good Old Games disztribúció által közzétett legfrissebb közlemény szerint hamarosan egyre több GSC Game World által fejlesztett videojáték kerülhet fel a GoG kínálatába, hogy onnan kedvező árcédulával, DRM-től mentesen, Windows XP, Vista és 7 kompatibilitással, különféle extrák társaságában tölthessük le.

Az első fecske a disztribúció vezetői szerint a Cossacks-sorozat lesz a GSC Game World részéről, amely minden bizonnyal sokunk emlékezetében él a "kellemes stratégia" címszó alatt.

A bejelentés szerint rögtön egy antológia kerül fel az egykoron népszerű RTS esetében, ugyanis nem csak az alapjáték, hanem a Cossacks: Art of War és Cossacks: Back to War kiegészítők is elérhetővé válnak, méghozzá egy bundle csomag részeként, nevetséges 6 dolláros árkategóriában, amihez különféle háttérképeket, a játék zenéit, de még letölthető kézikönyvet is kapunk cserébe.

A GoG és a GSC Game World megállapodása miatt a jövőben további címek megjelenése is várható az egykoron szebb napokat is megélt csapattól.
3 hozzászólás

Vendég

9 éve, 2 hónapja és 15 napja

Király hír!

válasz erre

Vendég

9 éve, 2 hónapja és 15 napja

A Gog marha jó egyébként, kiváló játékok vannak benne

válasz erre

Vendég

9 éve, 2 hónapja és 15 napja

Cossacks ***** jó gamme

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

fighterlaci profiljarDAVE profiljagery1113 profilja