Grounded címmel készít túlélőjátékot az Obsidian Entertainment

2019. november 15.
4.4621
Maniac profilja, adatai
Maniac
Alig pár hónappal ezelőtt került a Microsoft kötelékébe az Obsidian Entertainment, de a kreatív ötleteiről ismert csapat máris bejelentette első belső fejlesztésű játékát a tegnap esti X019 eseményen.

A Grounded címet kapott újdonság egy vérbeli különlegesség, melyben megismerhetjük Nils Holgersson modern történetét, lévén egy összement kisfiú megpróbáltatásairól szól a sztori, akinek keresztül kell verekednie magát egy egész kerten ahhoz, hogy a különféle veszélyek túlélésével visszanöveszthesse magát eredeti méretére.

A belső nézetből játszható túlélőjátékot átélhetjük egyedül vagy barátaink társaságában, miközben gigászi bogarakkal harcolhatunk, gyűjtögethetünk, menedéket építhetünk és megannyi akadályt küzdhetünk majd le. Megjelenés tavasszal PC-re és Xbox One-ra!

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

totyak

9 hónapja, 1 hete és 3 napja

Az ötletet az bőven volt honnan meríteni és így belegondolva érdekes, hogy eddig ebből nem lett játék. Nekem tetszik a dolog.

válasz erre

Vidoros

9 hónapja, 1 hete és 5 napja

Igen nagy váltás, de nekem ez igencsak bejön.

válasz erre

rDAVE

9 hónapja, 1 hete és 5 napja

Hát igen, már rég felnőtt a generáció, amelyik nézte a 'Drágám, a kölykök összementek!' című filmet, nagyon ideje volt a játéknak.

válasz erre
Grounded
nincs ár
kövesd a játékot!
Minden hír, videó és cikk
X019
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljaMonyo profilja