Grotesque képek

2008. június 18.
1.7091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Új screenshotokkal örvendeztette meg a világot a Silent Dreams fejlesztőgárdája.

A képeken bepillantást nyerhetünk hőn dédelgetett édes gyermekük jelenlegi állapotába. A gyereket Grotesque - Heroes Huntednak szólítják, és egy szerepjáték lenne a drága. A német fejlesztők igyekszenek valami újat, eddig még nem tapasztaltat mutatni az RPG műfajban. Ez körülbelül a szokásos duma, amelyet mindenki megígér, de csak kevesen valósítanak meg. Ki tudja, lehet, hogy a Silent Dreams is ezen kevesek közé fog tartozni, egy esélyt mindenképp megérdemel a portékájuk.

A Grotesque-et már több, mint 2 éve elkezdték kalapálni, ennek ellenére elég kevesen hallottak a játékról. Ez nem is olyan meglepő, hiszen nem Grotesque hírekkel van tele a játéksajtó minden héten. Ennek ellenére jó cucc ez. A produktum sajátossága a humorában keresendő, ugyanis egy fantasy RPG paródiáról van szó éppen - legalábbis ez az, amit ígérgetnek serényen.

Eddig ebből annyi mutatkozott meg, hogy kiderültek vicces nevek, mint például Prince of Perversia. Találkozni fogunk egy szépségversenyt nyert elffel, és egy fekete harcossal, aki állandó atrocitásoknak van kitéve a bőre színe miatt. A sztori is klisészerűen indul (ami nem feltétlen rossz egy paródia esetén). Hősünk Roger Sun, a jelenben tengeti napjait, amíg egy antik tükrön keresztül át nem jut egy másik világba. Szerencsétlenségére a visszaút már nem ilyen egyszerű, így jobb híján beleavatkozik a helyi fény - sötétség örökrangadóba.

A Grotesque legjobban az Oblivionra hajaz, mind játékmenetében, mind látványvilágában. Adott a szokásos szabadon bejárható vidék, küldetések, fegyverek, szörnyek és bónuszként a fekete humor. Mi kell még egy jó RPG-hez?

Megjelenés elvileg valamikor idén, PC-re és X360-ra.

Grotesque képek - 2. kép


Grotesque képek - 3. kép


Grotesque képek - 4. kép

1 hozzászólás

Vendég

12 éve, 4 napja

mikor jelenik már meg

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Neurotic profiljagery1113 profiljaDav2377 profilja