Grin: Hivatalosan is vége a dalnak

2009. augusztus 13.
1.7641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Hosszú hónapok szóbeszédei váltak ismét valóra, a svéd illetőségű fejlesztő stúdió, a Grin nem tudta tovább tartani a frontot és hivatalosan megerősítették, hogy végleg bezárják kapuikat.

Régóta érkeztek meg nem erősített hírek arról, hogy a csapat súlyos leépítéseket szenvedett el, majd két kisebb irodájukra, a barcelona-i és a gothenburg-i stúdiójukra is lakatot helyeztek, ezt követően végül a főhadiszállás következett, a stockholm-i részleg, amely a tegnapi naptól szintén a múlté már.

A csapat hivatalos oldalán a két alapító, Bo és Ulf Andersson jelentették a szomorú híreket, az okokat pedig a velük partnerségben dolgozó kiadók megkésett kifizetéseiben nevezték meg. A késlekedő juttatások nélkül nem voltak képesek életben tartani a tizenkét éve működő stúdiót. A Grin neve alatt olyan játékok készültek a múltban, mint például a Ballistics, a Bandits, a GRAW 1 & 2, a Bionic Commando Rearmed, a Wanted: Weapons of Fate, a Terminator: Salvation, és persze a Bionic Commando. Vége a dalnak, a csődeljárás kezdetét vette, az ott dolgozó fiúk és lányok pedig szélnek lettek eresztve. Szomorú történet, sajnáljuk sorsukat. Néhány ex-Grin-es fejlesztő egyébként már egy független stúdiót is alapított, róluk tegnap írtunk bővebben, és Outbreak Studios néven fognak vitorlát bontani a játékipar tajtékos vizein.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profiljaDav2377 profilja