Green Lantern: Rise of the Manhunters 3DS trailer

2011. május 25.
3.9961
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hobbikocka profilja, adatai
Hobbikocka
Kissé lejjebb megszemlélhetitek a hamarosan megjelenő Green Lantern játék 3DS trailerét.

Természetesen asztali konzolokon is elérhető lesz a cím: DS, PS3, Wii és Xbox 360 egyaránt tervbe van véve. Ez lesz egyébként az első játék aminek Zöld Lámpás a főszereplője és nem meglepő módon szorosan kapcsolódik majd az idén kijövő mozifilmhez. A főhősnek Ryan Reynolds kölcsönzi a hangját, hiszen ő játssza a film főszerepét és külsőre is őt mintázták meg a játékban. Hal Jordan, a földönkívüli gyűrű segítségével szuperhőssé váló pilóta kalandjait követhetjük tehát, amint fölveszi a harcot a Manhunter-ekkel, az eredetileg galaktikus rendfenntartóként működő, de veszélyes gyilkosokká váló androidokkal.

#tv#

Amit még ígérnek a játékosoknak:
- Használhatod a Zöld Lámpások gyűrűjét, annak fényéből sokféle tárgyat létrehozva, többek közt egy gépágyút, óriási öklöket és még sok mást. Ezeket össze lehet kapcsolni, végtelen számú kombinációt létrehozva.
- Kooperatív játékmód, ahol együtt harcolhatsz egy barátoddal, Hal Jordan vagy Sinestro bőrébe bújva, a Manhunter hordák ellen.
- Repülés közben kicselezheted és elpusztíthatod számtalan ellenfeledet, átszáguldva az univerzumon, intergalaktikus léptékű csatákban harcolva.
- A játékot 3D-ben is élvezhetjük majd szemüveg segítségével.


Megjelenés: 2011. június 10.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 6 hónapja és 21 napja

A film nagyon tetszett, a játékot meg nem láttam még soha. De ezek a hordozható Nintendo játékok sosem lesznek a szívem csücske.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljamarco profilja