Greed: Ősszel érkezik a múltidéző akció-RPG

2009. június 30.
3.4961
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A ClockStone fejlesztésében és a Headup Games kiadásában fog napvilágot látni az idei év novemberében a Greed névre keresztelt akció RPG játék, mint azt a friss bejelentések alapján megtudhattuk.

A srácok ugyanis a mai nap jelentették be a műhelyükben készülődő alkotást, amely egy kissé múltidéző is lesz egyben, hiszen hack n slash RPG mostanság olyan ritka, mint a fehér holló. Tény, hogy valamikor hihetetlen népszerűségnek örvendett a műfaj, egy időben szinte minden csapat hack n slash játékot gyártott, mára viszont elmúlt ez a harci kedv, és vagy a legjobbak maradtak életben, vagy csak kisebb fejlesztőcsapatok próbálkoznak újdonságokkal.

Éppen ezt teszi a ClockStone brigádja is, hiszen a Greed ebben a kategóriában szeretne maradandót alkotni, méghozzá sci-fi környezetben, tehát aki egy újabb Diablo, vagy éppen Sacred nyúlást vár, az csalódni fog. A Greed betöltése után ugyanis lézerfegyverek és futurisztikus technológiák tömbkelegével találhatjuk szembe magunkat, ami még nem azt jelenti, hogy nélkülöznünk kellene az izgalmas játékmenetet.

Az alkotásban ugyanúgy helyet kap majd a szintfejlődés, szedhetünk fel és alkalmazhatunk tárgyakat, speciális képességeket, választhatunk három kaszt közül, szintén három nehézségi fokozaton, tehát nagy vonalakban minden helyet kap majd benne, amiért egy hack n slash RPG játék megszerethető.

A történetről sajnos eleddig még nem tudunk semmit, de reméljük hamarosan arról is lerántják a leplet az illetékesek, addig is várjuk a továbbiakat. A játék még az idén érkezik, egészen pontosan novemberben, kizárólag PC-re.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja