Great Rune címmel jöhet a FromSoftware és George R. R. Martin közös játéka

2019. május 21.
4.2171
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Múltkor már felsejlett, hogy a FromSoftware csapata és a Trónok harca könyvsorozat "apukája", George R R Martin egy közös videojátékot fejleszthet, ám most az írózseni megerősítette ezt az infót.

Egy blogposztot publikált ugyanis a szóban forgó művész, melyben többek között szót ejtett a sorozatadaptáció fináléjáról is (itt megjegyzi, hogy természetesen benne van a pakliban, hogy teljesen más lesz a könyvek befejezése), viszont ami még ennél is izgalmasabb, hogy megjegyzi, hogy egy japánban készülő videojáték kapcsán konzultánsként segített, ami tökéletesen belepasszol az eddigi pletykák sorába.

Amit eddig rebesgettek erről a titokzatos projektről, az az, hogy nem fog a Trónok harcához kapcsolódni ez a kollaboráció, ám egy nyílt világú szoftver lesz, melynek keretében különféle királyságokba kell ellátogatnunk és leigáznunk azokat. A Gematsunak megerősítették a fejlesztők, hogy eme alkotásnak a rövidítése "GR", míg ettől független források azt rebesgetik, hogy az északi mitológiában fog játszódni, és a teljes cím pedig Great Rune lesz.
3 hozzászólás

Direktor

11 hónapja, 1 hete és 2 napja

George R. R. Martin? Bármi az, jöhet!

válasz erre

RyutheStaR

11 hónapja, 1 hete és 2 napja

Jól hangzik...

válasz erre

fighterlaci

11 hónapja, 1 hete és 3 napja

Ilyen gárdával ez nagyon ígéretes!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

tyber16 profiljagery1113 profiljarDAVE profilja