GranTurismo 5: Újabb biztos jel az idei megjelenésre

2009. augusztus 24.
2.3871
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Gran Turismo 5 végleges verziójának megjelenése nagyon régóta kérdéses már, de akik a kölni gamescom-on várták annak bejelentését, szomorú szívvel vehették tudomásul, hogy ez nem az a hely és nem az a időpont volt, ahol ezt megejtették.

Gond egy szál se, hiszen szeptember végén követi az európai játék show-t a japán, ahol szinte már biztosan kitolják a publikus éterbe azt a milliók által remegve várt megjelenési dátumot.

Az Amazon karácsony utánra, de még erre az évre listázta korábban, majd egy meg nem nevezett forrás állított szintén valami hasonlót, annyi különbséggel, hogy szerintük december elején csapódik be a boltok készleteire. Andrew House a gamescom-on ígérte, hogy nagyon hamarosan hallunk újabb részleteket a produkcióról, Kazunori Yamauchi pedig állítja, a Gran Turismo 5 nem sokkal az októberi handheld GT után fog megjelenni, de konkrét részletekbe ő sem bocsátkozott. Ezzel még nem zárult le a gamescom-os bizonyítékok sora, ugyanis elcsíptünk egy hivatalos brossurát, amelyen a 2009 negyedik negyedéve van feltüntetve, mint megjelenési időkeret. Azt hiszem, hogy ez már nem is nagyon kérdéses. Tokyo Game Show, bejelentés, ünnepi megjelenés. Ámen!


GranTurismo 5: Újabb biztos jel az idei megjelenésre - 2. kép

1 hozzászólás

Vendég

15 éve, 5 hónapja és 20 napja

Már jó lenne ha megjelenne véglges verzió mert már az egész világ tűkön ül!!!!!!!!!!!

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2009
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljaKisember001 profiljaGargameth profiljaBotyi profiljamarco profilja