Gran Turismo 5: Terítéken a megjelenés

2009. június 28.
2.3161
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Ha a cím láttán görcsbe rándult gyomorral ugrottál fejest a hírbe, megértjük érzésed.

Mai világunkban mindennapos jelenség, hogy a fejlesztők, kiadók azt is előre bejelentik, hogy bejelenteni valójuk akadt, tehát jó előre tisztában vagyunk azzal, hogy mikorra várhatunk fontos információkat egy-egy alkotással kapcsolatban. Kazunori Yamauchi is valami hasonló ösvényen osongat, ugyanis egy friss interjúban felvezette, hogy hamarosan bejelentik a Gran Turismo 5 megjelenési dátumát.

Tehát jelenleg akkor kettő, azaz kettő darab dátumra vagyunk kíváncsiak a PlayStation 3 exkluzív versenyszimulátor kapcsán, ebből az egyik a dátum bejelentésének dátuma. Bonyolultan fogalmaztunk? Leegyszerűsítjük. Kazunori mester annyit ígért a médiának, hogy hamarosan közzéteszik az ötödik Gran Turismo megjelenési időpontját, de ennek időpontja sem tisztázott egyelőre és mint tudjuk, a Polyphony Digital órája igencsak másképp jár, mint a többi fejlesztőé.

Egyesek szerint érkezésének pontos időpontját a szeptemberi Tokyo Game Show-n kívánják stílusosan bejelenteni, ami cseppet sem elképzelhetetlen, hiszen a játék előzetes kóstolójának, a Prologue-nak az érkezési időpontját szintén a rangos eseményen leplezték le még 2007-ben. Izgatottan várjuk a fejleményeket, de erős a gyanúnk, hogy a Gran Turismo 5 már semmiképp sem gördül be 2010 előtt. Ebben se legyen igazunk.

Egy Gran Turismo-t viszont már biztosan kapunk idén októberben, ez pedig a szenzációs látvány és tartalomvilággal felvértezett PlayStation Portable-ös kistestvér lesz, a Gran Turismo PSP. Azért már ez is rendkívül erős fejlemény, tudván, hogy kemény öt esztendőn keresztül fejlesztették a portábilis kivetülést.
nincs még hozzászólás

Gran Turismo
7.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja