Gran Turismo 5 Prologue: Holnap érkezik a GT TV update

2008. július 31.
2.9021
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Sony Computer Entertainment megerősítette, hogy a holnapi nap folyamán megérkezik a korábban beígért, nagy Gran Turismo 5 Prologue update amely számos bővítést, javítást fog tartalmazni, illetve elindul a GT TV szolgáltatás is, amelyet a felhasználók az első két hétben kedvezményes áron tudnak majd igénybe venni.

A Polyphony Digital teljes mértékben úgy kezeli a drága pénzért vásárolt Gran Turismo 5 előzetesét, mintha csak az már a végső produktum volna, pedig attól még fényévekre vagyunk sajnos.

A szemünk előtt fog testet ölteni az egész játék, hiszen az alap lemez tartalmát időről-időre bővíteni fogják majd újabb autókkal, játékmódokkal, pályákkal és talán a régen várt törés modellel is. A holnapi nagy update egy mérföldkőnek ígérkezik a Gran Turismo-k történelmében, hiszen elstartol a GT TV szolgáltatás, amely különféle autós videómagazinokba (Top Gear, Best Motoring) enged bepillantást, persze nem ingyen és bérmentve.

A Sony jelentése szerint a debütálását követő két hétben, azaz augusztus közepéig a pay-per-view (nézettség utáni fizetés) rendszerben történő üzelmeltetés csupán 1 Dollárba fog kerülni a felhasználóknak, majd ezután 2 Dollárra emelkedik az ára. Lesznek persze ingyenesen letölthető, megtekinthető videó tartalmak is, de azokat a Sony nem kívánta promotálni, érthető okokból kifolyólag.

A GT TV-ben lehetőségünk lesz előre, illetve visszatekerni a műsorokat, valamint chapter-enként léptetni az adott szakaszok között. Természetesen mindezt HD-ben élvezhetjük majd, ahogyan az egy PlayStation 3-tól elvárható. Tekintsétek meg a szolgáltatás bemutató, kedvcsináló videóját, majd lessetek bele a teljes GT TV programlistájába. Ne feledjétek tehát, hogy mindez már holnaptól elérhetővé válik mindenki számára.

#tv#

Gran Turismo TV
Gran Turismo 5 Prologue update amely számos bővítést, javítást fog tartalmazni, illetve elindul a GT TV szolgáltatás is, amelyet a felhasználók az első két hétben kedvezményes áron tudnak majd igénybe venni.'>
nincs még hozzászólás

Gran Turismo
7.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja