Gran Turismo 5: 2010 előtt kizárt?

2008. július 18.
3.3931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Kazunori Yamauchi, a Polyphony Digital feje és a Gran Turismo brand életre hívója nem kecsegtetett minket túl sok jóval a következő esztendőt illetően, hiszen jelen állás szerint jövőre sem érkezik meg a Gran Turismo 5 teljes verziója, annak megjelenése 2010-re csúszhat át.
 

Mindemellett a Grand Turismo 5: Prologue-ot szorgalmasan fogják bővíteni újabb pályákkal, autókkal és egyebekkel. Valamint a mester megerősítette, hogy a PlayStation Portable-re, a 2004-as E3-on bejelentett Gran Turismo: Mobile is fejlesztés alatt áll.

A konzolos autószimulátorok királyának ötödik felvonása minden korábbi rész fejlesztési idejét felül fogja múlni, ha így haladnak tovább. A Gran Turismo 5 ugyanis valószínűleg nem érkezik meg jövőre, állítja Kazunori Yamauchi, a Polyphony Digital főnöke. Viszont az idén tavasszal kiadott, előzetes verziót, a Gran Turismo 5: Prologue-ot tovább fogják foltozgatni, újabb tartalmakkal bővítgetik majd folyamatosan.

Elárulta továbbá, hogy a PlayStation Portable-re szánt Gran Turismo 4: Mobile még mindig fejlesztés alatt áll, ne mondjunk le olyan könnyen róla. Ezt sem kapkodják el a srácok, lassan már öt sztendeje ülnek rajta és még egy komolyabb bemutatók sem láthattunk belőle. A fanok tehát további hosszú hónapokig várhatják a produktumokat, nem a közeljövőben vehetjük kézhez őket, nagyon elszomorít.
4 hozzászólás

Ryo san

14 éve, 5 hónapja és 2 napja

Nézzük a jó oldalát,nem volt kidobott pénz amit a Prologue-ra költöttünk

válasz erre

Danyek

14 éve, 5 hónapja és 3 napja

szerintem nem nagy baj, ha késik. éhezni nem fogunk, ameddig az elöétel el nem fogy

válasz erre

FutuRetrO

14 éve, 5 hónapja és 3 napja

Lackooo írta:
Mire kijön, már a kutyát sem fogja érdekelni...
Ez talán egy kissé túlzás, de tény, hogy ennél szaporábbra is vehetnék a tempót. Ha a PlayStation 3 10 évig fog aktívan futni, ahogy a Sony tervezi, akkor talán belefér egy Gran Turismo 6 is.

válasz erre

Lackooo

14 éve, 5 hónapja és 3 napja

Mire kijön, már a kutyát sem fogja érdekelni...

válasz erre
Gran Turismo
7.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt