Grand Theft Auto Wanted

2008. február 01.
2.3601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
Bűnöző talán még nem állt ennyire az érdeklődés középpontjában New York-ban, mint Niko Bellic, az idén tavasszal megjelenő, negyedik GTA emblematikus figurája.

A játékot megelőző, soha nem látott várakozást mi sem szimbolizálja jobban mint ez, a metropolis utcáin felbukkanó plakát, melyről első látásra nem egyszerű eldönti, hogy valami elvetemült rajongó műve-e, avagy az érdeklődést fokozandó gerilla-marketing terméke. Valószínüleg ez utóbbi a hunyó.

Reklám ide vagy oda, az ötlet minden esetre nagyon eredeti. A plakáton jól olvasható a Liberty City-i rendőrség felhívása, mely szerint a rosszarcú figura fegyverrel szaladgál valahol a városban, róla pontos személyleírás olvasható a papíron, valamint egy nem túl bizalomgerjesztő fantomkép is látható.

Hihetetlen! Igazából már csak arra lennék kíváncsi, mégis hova tudják tenni azok ezt a plakátot, akik mondjuk nem játszanak, vagy valamilyen csoda folytán nem hallottak még a megjelnésről. Azt hiszem, ha a játék is lesz ennyire ötletes, mint a plakát, rosszul nem igazán járhatunk. Mindenesetre Niko máris belopta magát a szívembe. Ja, és valami azt súgja, április végéig láthatunk meg ilyen és ehhez hasonló finomságokat a marketing részeként...
1 hozzászólás

simon

17 éve, 7 hónapja és 13 napja

tok syupiröhögő smileyröhögő smileyde le lehet innen tolteni jatekot?tud valaki olyan oldalat?
orulnek neki
nyelvnyújtó smileymeglepett smileymeglepődött smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja