Grand Theft Auto IV: Karl Lagerfeld - Divatdiktátorból lemezlovas?

2008. április 10.
1.8111
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Karl Lagerfeld, a német származású divatguru rögtönzött dídzsének szegődík, persze nem topless-nek, mint Niki Belucci és nem is a való életben teszi mindezt.

Az 1933-ban világra jött fashion dizájner belép a Grand Theft Auto IV világába, hogy egy rádiós lemezlovast alakítson. Az úriember fogta az általa leginkább perferált Electronica és Dance stílusban fogant számokat, melyeket nyakon önt néhány ízes kommentárral. Ezen most komolyan meglepődünk?

Karl Lagerfeld szavait idézve: "...barátság volt első látásra..." Ezen sorok azután hagyták el a divatdiktátor ajkait, miután tárgyalóasztalhoz ült a Rockstar-ral. Meglátása szerint a Grand Theft Auto epizódok korunk játékai, melyek bizonyos szempontból megváltoztatták a világot. Szó mi szó, van benne igazság, na. "Egy politikailag helytelen szöveget írtak nekem, amelyet rögtön megszerettem. Teszik mindezt akkor, amikor politikailag mindenki helyes szeretne lenni." Ezzel azért tudnánkvitatkozni, hogy politikai fronton ki szándékozik őszintének lenni, de nem tesszük, mert nem ez a dolgunk.

"Szeretnék egy videóban szerepelni (feltehetőleg videójátékra gondolt), amellyel utána játszani is tudok, továbbá szeretnék egy rondaképű, politikailag inkorrekt karakter lenni." Ez az álma most megvalósulni látszik, ráadásul egy olyan játékban, amely jó eséllyel pályázik minden idők egyik legnagyobb üzleti és népszerűségi sikerére.

Karl legnagyobb bánatunkra tehát nem fog az utcákon durrogtatni, zsaruk elől menekülni, prostituáltakat furikázni és még anyagozni sem láthatjuk majd, de vezetés közben, a rádióból élvezhetjük lebilincselő társaságát, választott dalait. Egy újabb híresség öltött digitális formát, meglátjuk, illetve halljuk a végeredményt, április 29.-étől PlayStation 3-on és Xbox 360-on.

Mi lesz ebből? :cool:


Grand Theft Auto IV: Karl Lagerfeld - Divatdiktátorból lemezlovas? - 2. kép

nincs még hozzászólás

Grand Theft Auto IV
7.400 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja