Grand Theft Auto IV: In-game zene vásárlás

2008. március 29.
4.7001
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Kerültél már olyan helyzetbe, hogy iszonyatosan beépült egy dallam, vagy zene a füledbe, de sajnos az információk hiánya meggátolt abban, hogy beszerezd a számot? Egyszerűen nem tudtad, hogy ki az előadó, vagy a szám címe volt ismeretlen számodra.

Ez bizony sűrűn előfordul, de főként a játékosokkal esik meg legtöbbször. A Grand Theft Auto IV-ben ez a veszély nem fenyeget majd senkit sem. Csak tárcsázol és máris tiéd minden információ.

A Grand Theft Auto-k egyik legfontosabb eleme mindig is a zene volt. Széles választékát vonultatták fel a modern és a retro zenék tömkelegének, amely a hamarosan debütáló negyedik felvonásra is hatványozottan igaz lesz. De mostantól nem kell félned attól, hogy nagyon megtetszik egy zene, de nem tudsz majd hozzáférni. A Rockstar és az Amazon.com segítenek Neked ebben. Nem kell mást tenned, mint felkapni a \"ZiT\" mobiltelefonodat és tárcsázni a ZIT-555-0100 kombinációt. (Nem az igazi telefonodon, természetesen)

Ha sikerült a művelet, máris érkezik egy SMS-ed a zene előadójának nevével és a keresett szám címével. Ez nem semmi. Továbbá, amennyiben tagja vagy a Rockstar Games Social Club community site-jának, még egy e-mail-t is kapsz a postafiókodba, mely egy direkt linket tartalmaz, hogy egyenesen a kívánt track-hez vezesse a kedves érdeklődőt, ahol némi ellenösszegért már tölthető is lesz a nóta. Az árszabás várhatóan 89-99 Cent/track lesz majd. Ez ám az interaktivitás!

Rockstar Games Social Club
3 hozzászólás

Vendég

15 éve, 11 hónapja és 13 napja

Szerintem ez a világ legjob já tékamenő smileyszomorú smileymeglepett smileykacsintó smiley

válasz erre

Lackooo

17 éve, 5 hónapja és 11 napja

Ez zsir 5let! Danyek, nem akarok hazudni, de úgy emlékszem, hogy jó pár éve létezik az az game... Need for Speed Sega Saturnon, asszem abban volt ilyen opció... röhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre

Danyek

17 éve, 5 hónapja és 11 napja

ez egy kibajó ötlet! csak legyenek jó zenék a játékba. mosolygó smiley vaon mikor kapunk már egy olyan játékot, amiben saját, a HDD-n lévö zenéinket hallgathatjuk?

válasz erre
Grand Theft Auto IV
7.400 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljaKisember001 profiljamarco profiljatotyak profiljaGargameth profilja