Grand Theft Auto IV: Good Lord what Are You Doing?

2008. március 28.
3.1491
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Rockstar korábban tájékoztatott mindenkit a várható official site menetrendjéről, amelyet megosztottam akkoriban Veletek, majd kiváló kollégám, Gömi uraság is post-olt egy fehívást, hogy meg ne feledkezzetek róluk és íme..., eljött a nagy nap.

Az ígéreteknek hiánytalanul eleget téve tegnap éjjel befutott a Grand Theft Auto IV legutolsó trailer-e, Good Lord what Are You Doing? címmel, amit szerintem nem érdemes kihagyni. Egy utolsó kanna olaj a tűzre így a premier előtt.

Bár szerintem senkit sem kell különösebben felfűteni, lobog a láng a szívekben enélkül is. A Grand Theft Auto IV az idei egyik legnagyobb debüt lesz és várhatólag megdönt néhány eddigi rekordot is. A PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra érkező negyedik felvonás system seller magasságokba emelkedik, ehhez kétség sem fér, csak az a kérdés, hogy melyik gyártó fog nagyobbat kaszálni a megjelenéséből. A Sony üdvöskéje, vagy a Microsoft zászlóshajója fog jobban fogyni?

Nyilván az árfekvés miatt a redmondiaknak sikerül több konzoltól megválniuk, de úristen, mit jártatom itt a számat? Azt még gyorsan elmondom, hogy április 29.-étől keressétek az üzletekben, bár gondolom ez a nap mindannyiotoknak piros betűvel szerepel már a naptárban. Mozizzunk!

#tv#
6 hozzászólás

Dante576

17 éve, 4 hónapja és 20 napja

Már megint az erőszak ejnye-bejnye!!!kacsintó smiley

válasz erre

Danyek

17 éve, 4 hónapja és 20 napja

válasz erre: #3
ugyan már! csak meg kell néznem azt a saját testét áruba bocsájtó hölgyeményt, akit fel fogok venni! röhögő smiley egy-két halott öregasszony idevagyoda, megéri! röhögő smiley

válasz erre

Vendég

17 éve, 4 hónapja és 20 napja

Halott mamik és rendőrök? Zsír! Van, aki nem emiatt játsszik a gta-val?nyelvnyújtó smiley

válasz erre

FutuRetrO

17 éve, 4 hónapja és 20 napja

Vezetés közben előre kell nézni! röhögő smiley Miközben a négyzettel oldalra vizuálgatsz, egyre csak szaporodik a járdán a halott mamik és rendőrök száma! menő smiley Szóval csak mindig előre, Danyek úrfi! kacsintó smiley

válasz erre

Danyek

17 éve, 4 hónapja és 20 napja

ember! ez írtó kemény lesz! grafika fantasztikus, a játékélmény is ott van a szeren, szal zsíííír! mosolygó smiley remélem hogy a gáz és a fék mennyisége a már jól megszokott R2 és L2 párossal szabályozható! mosolygó smiley a két oldalra- és a hátranézést meg megoldották a D-pad segítségével (legalábbis az oldalranézést), meg mondjuk pl a négyzettel (hátranézés)

válasz erre

Vendég

17 éve, 4 hónapja és 20 napja

DE KIRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLY!

válasz erre
Grand Theft Auto IV
7.400 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
DNS profiljamarco profilja