Grand Theft Auto: Chinatown Wars: Mozgásban a Sony-s konverzió

2009. október 09.
3.3011
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Minden idők legmagasabb review pontszámait besöprő Nintendo DS produkció, minden idők egyik legnagyobb bukása is volt a kiotóiak kézikonzolján, soha még ekkorát nem zakózott egyetlen Grand Theft Auto játék sem a videojátékok történelmében.

Mit lehet ilyenkor tenni? Természetesen lehetőleg minél több gépre kiadni még, hogy behozza a DS-en elszenvedett veszteségeket, erre pedig a PlayStation Portable a legalkalmasabb gépezet, így a Rockstar ki is hozza rá, mostmár napokon belül.

A Liberty és a Vice City Stories epizódok igen nagy népszerűségnek örvendtek ezen a platformon, ebből kifolyólag az amerikai illetőségű csapat vezetősége kifejezetten bizakodó. A Chinatown Wars egy marék retro érzést csempész vissza az életünkbe, ugyanis a benne alkalmazott perspektíva erősen a korabeli, még nem háromdimenziós részeket idézi. A PlayStation Portable-ös verzió mindent tud, amit DS-es kistestvére, csak éppen sokkal csinosabb külsővel kínálgatja magát és a hírek szerint plusz küldetésekkel is gyarapodott a portolási folyamat alatt. Ugrott ugyan a touchscreen-es ötlettár, de helyette újabbakkal dobják fel a témát. Egy friss videó futott be a játékról, mutatjuk is Nektek nyomban. A Chinatown Wars október huszadikán jelenik meg, a videó tanulsága szerint letölthető formában is.

#tv#
2 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 6 hónapja és 18 napja

[Tiltott felhasználó!]

richie8

11 éve, 6 hónapja és 18 napja

A sony-s port jó dolog, de még mindig nem az igazi így sem röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja