Grand Ages: Rome: Friss képek egyenesen Rómáról

2008. december 22.
4.3301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Imperium Romanum második része már egy ideje a Grand Ages: Rome nevet használja, bár szemfüles olvasóinknak gondolom ezt nem kell bemutatni.

A játék koncepciója a névváltoztatás miatt nem változott meg, egyedül a név és egy kis grafikus tuning, ami tetten érhető, így mindenképpen pozitív hatás érzékelhető az amúgy negatív érzelmeket kiváltó játék esetében. (Mondom ezt az Imperium Romanum kellemetlen fogadtatása miatt...) A grafikai tuning pedig most újra megcsodálható, hiszen az alkotásról sikerült beszereznünk néhány friss screenshotot, amit örömmel át is adnék nektek.

A játékban, mint azt már többször is leírtuk nektek, a városépítés lesz az elsődleges feladatunk. Célunk az apró kis városkából egy hatalmas virágzó metropoliszt varázsolni, ami nem egy egyszerű feladat, ha közben minden apróság a nyakunkba zúdul. Ilyen apróság lehet a gazdaság egyengetése, háborús fenyegetés elrendezése, stb. Reméljük a Kalypso Media sikeresen túlszárnyalja az Imperium Romanum szerencsétlenségeit (nem lesz nehéz) és egy emberes játékot összedob nekünk, hogy kipróbálhassuk milyen lehetett felépíteni Rómát!


Grand Ages: Rome: Friss képek egyenesen Rómáról - 2. kép


Grand Ages: Rome: Friss képek egyenesen Rómáról - 3. kép


Grand Ages: Rome: Friss képek egyenesen Rómáról - 4. kép


Grand Ages: Rome: Friss képek egyenesen Rómáról - 5. kép


Grand Ages: Rome: Friss képek egyenesen Rómáról - 6. kép


Grand Ages: Rome: Friss képek egyenesen Rómáról - 7. kép


Grand Ages: Rome: Friss képek egyenesen Rómáról - 8. kép


nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljamarco profiljagery1113 profiljaMalibutomi profiljaSándorkolbász profiljaXelosz profilja5t3v3nk3 profilja