Grand Ages: Rome: A történelemkönyvek nyomán

2009. február 12.
2.6711
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Aki érdeklődik az Imperium Romanum szellemi örökösével kapcsolatban, már biztosan oda vissza kijátszotta a nemrég megjelent demonstrációs anyagot és kívülről fújja a játék napvilágra került opcióit.

A Róma felemelkedését és az akörül lezajlott eseményeket feldolgozó alkotásról eddig azt hittük, hogy a szereplők, illetve kezdeti választható karakterek nem valóban létezett történelmi személyek lesznek, de a Kalypso erre rácáfolt a mai napon, ugyanis pont, hogy a történelem hűség volt az elsődleges szempont ezen a téren.

Igaz, ez elsősorban az említett karakterek esetében lesz leginkább megfigyelhető, melyek között megtalálhatóak lesznek a Római Birodalom nagyobb családjai. Név szerint ezek a következők lesznek: Aemilii, Valerii, Lucii, Flavii és Julii. Közülük kell tehát majd a játék kezdetén egyet kiszúrni és segítségével felépíteni városunkat vagy csatába küldeni seregünket.

A választás viszont következményekkel jár, ugyanis az illetékesek elárulták, hogy mindegyik familiáris más és más tulajdonságokkal lesz felruházva, itt pedig érthetjük a vagyonukat, a képességeiket, stb. Természetesen a kiválasztottak fejlődőképesek, de az irányt majd nekünk kell megszabnunk, így tulajdonképpen olyan szájízre formázzuk karakterünket, amilyenre csak szeretnénk.

Ennyi információval látott most el minket a Kalypso Media, a játék megjelenése március 6. napján esedékes, így addig még befuthat némi hírmorzsa, ha szeretnél közelebbi kapcsolatot teremteni az alkotással, akkor pedig keress vissza oldalunkon és töltsd le a kipróbálható verziót...


Grand Ages: Rome: A történelemkönyvek nyomán - 2. kép


Grand Ages: Rome: A történelemkönyvek nyomán - 3. kép


Grand Ages: Rome: A történelemkönyvek nyomán - 4. kép


Grand Ages: Rome: A történelemkönyvek nyomán - 5. kép


Grand Ages: Rome: A történelemkönyvek nyomán - 6. kép

1 hozzászólás

Tibit

16 éve, 5 hónapja és 7 napja

hm, végre pár játékkép, új szemszögből mutatják be a játékot! Ez nagyjából olyan mint a Rome Total War? Tudom, hogy ebben a játékban a városépítés a lényeg, de mégis mihez lehetne hasonlítani?

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljarDAVE profilja