Grand Theft Auto V - Nem oszthatunk meg mindent az interneten

2013. szeptember 17.
2.3741
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
darkomen profilja, adatai
darkomen
Továbbra is érkeznek még hírek a frissen megjelent Grand Theft Auto V-el kapcsolatosan, így akinek nagyon bejön a játék az még többet megtudhat róla, illetve akinek még nem volt alkalma játszani vele az is kap még bőségesen információkat.

A Rockstar egy hivatalos közleményt adott ki melyben arról tájékoztatja a játékosokat, hogy milyen tartalmat is tehetnek közzé a különböző videómegosztó portálokon.

Ebből a közleményből kiderült, hogy tilos olyan tartalmat közzé tenni mely a játék történetének szempontjából fontos esemény. Ezen felül nem lehet közzétenni teljes átvezető videókat, illetve a játék végét.

Ez alól mentesülnek azok a videók, melyek teljes végigjátszás keretén belül kerültek megosztásra. (Azért itt is kikötés, hogy kommentáros videónak kell lennie.)

Másik fajta megosztás amit nem szeretne a Rockstar látni, azok az in-game TV műsorok és előadások.

A játék mindeközben már sokakat rabul ejtett és már videók is felkerültek az internetre.
Ezek között a videók között találjuk a Eurogamer csapata által készített videót, melyben a játék "legbrutálisabb" küldetését láthatjuk.

FIGYELEM! SPOILER VESZÉLY!

A By the Book küldetés során Trevor szerepében az lesz a dolgunk, hogy egy lekötözött embert vallassunk ki a legkülönfélébb módokon. Itt értendő a fogóval való fog kitépést. Árammal való kínzás.
Mindezek közben az illető személy akár meg is halhat, ám ilyenkor lehetőségünk van az újraélesztésére, hogy aztán folytassuk a kínzást.

A videót ITT találjátok.
Grand Theft Auto V-el kapcsolatosan, így akinek nagyon bejön a játék az még többet megtudhat róla, illetve akinek még nem volt alkalma játszani vele az is kap még bőségesen információkat.'>
8 hozzászólás

kpal

11 éve, 5 hónapja és 5 napja

Pc külső progival lehet rögzíteni mindent aztán mehet fel netre röhögő smiley de amúgy aki játszik az nem ér rá feltöltögetni röhögő smiley

válasz erre

Vendég

11 éve, 5 hónapja és 8 napja

ja nekem is felmondta a szivet a csokanak a szive kinzas kozben, de a jo kis adrenalin inekcio visszahozta az eletbe mosolygó smiley

válasz erre

Gabor170

11 éve, 5 hónapja és 9 napja

Kiváncsi leszek hány olyan ember lesz, aki nem tartja be és nem törlik a vidóját.

válasz erre

Ravor

11 éve, 5 hónapja és 9 napja

Kétlem, hogy sokan betartanák ezt a szabályt röhögő smiley Mostmár, hogy kikerült a játék törtverzióján felül az eredeti is.. A Rockstar nemsokat tehet már így az információ szivárgása ellen, hacsak minden egyes gamert külön-külön nem perel be röhögő smiley Sajnos ezt a csatát a R* ezalkalommal elvesztette röhögő smiley

válasz erre

LolZ

11 éve, 5 hónapja és 9 napja

Na az biztos hogy nem fogják betartani.Egyébként ez a kínzós küldetés nem tudom minek kellett bele,szerintem teljesen felesleges.

válasz erre

TheLondon

11 éve, 5 hónapja és 9 napja

Szerintem ezzel a Rockstar a falnak beszél.Úgysem fogja ezt betartani senki..

válasz erre

juhaszandor

11 éve, 5 hónapja és 9 napja

A square enix is csinált ilyen megkötéseket a videók feltöltésével kapcsolatban. csak ott nagyobbak voltak a korlátozások.

válasz erre

totyak

11 éve, 5 hónapja és 9 napja

Az egy dolog, hogy a Rockstar mit szeretne, az meg egy másik dolog, hogy ez mégis mind fenn lesz a videómegosztókon. Nem kell belőle videókat nézni, aki nem akarja előre lelőni a poént. Én is azt teszem.

Itt is ugrottam a spoiler részt.

válasz erre
Grand Theft Auto V
8.255 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja