Gran Turismo 5: Kazunori Yamauchi nem tartja kizártnak a DLC-vel érkező kétkerekűeket

2010. október 22.
2.4121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár a Polyphony Digital úgy tűnik, hogy képtelen pontot tenni a többszörösen elcsúsztatott Gran Turismo 5 történetének végére, a stúdió főnöke, avagy Kazunori Yamauchi már mégis azon morfondírozik, hogy milyen extra tartalmakkal bővítsék a játékot a megjelenést követően.

A PSM3 lap kíváncsi újságíróinak ugyanis Kazunori úgy nyilatkozott, hogy komoly esélyt lát arra, hogy a Gran Turismo 5 megérkezése után kétkerekűekkel is bővüljön a játék járműparkja.

Nem titkoltan a stúdió vezére ezt egy DLC keretein belül szeretné integrálni a programba, de ahogyan ő fogalmazott, első körben sokkal fontosabb, hogy maga a Gran Turismo 5 elkészüljön, és ha ezt a feladatot egyszer letudták, akkor jöhetnek akár a motorok is egy letölthető kiegészítés formájában, természetesen ha erre lesz igény. Feltételezzük, hogy utóbbiból lesz a legtöbb, főleg, hogy valamikor PlayStation 2-re egy igencsak kiváló motoros szimulátort készítettek a srácok, még Tourist Trophy néven.
Gran Turismo 5 történetének végére, a stúdió főnöke, avagy Kazunori Yamauchi már mégis azon morfondírozik, hogy milyen extra tartalmakkal bővítsék a játékot a megjelenést követően.'>
2 hozzászólás

totyak

14 éve, 8 hónapja

Basszus, nem előre tervezgetni kéne, hogy milyen kiegészítővel tud majd még több pénzt zsebre tenni, hanem végre kiadni azt a nyomorult játékot.

válasz erre

Welar

14 éve, 8 hónapja

Gran Turismo 1, és 2 kimaxoztam teljesen nagyon imádtam, és mondanom sem kell hogy egy PS tulajdonosnak ez a program volt a minimum. Kár hogy mivel már Xbox-om van ezzel nem játszhatok. Remélem egyszer lesznek átjárások a játékoknál a konzolok között, persze ez csak hiú ábránd szomorú smiley.

válasz erre
Gran Turismo
7.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja