Grafikai párbajt vív a Red Dead Redemption 2 PC-s és konzolos változata

2019. október 24.
13.3281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy rajongónak köszönhetően egy olyan videó bukkant fel a világhálón a Red Dead Redemption 2-ről a minap, mely megmutatja, hogy mennyivel szebb és részletesebb grafikával szolgál majd az alkotás PC-s változata.

Merthogy így a generáció végén már értelemszerűen sokkal többet ki lehet hozni egy számítógépes grafikából, a Rockstar pedig élt is a lehetőséggel, ennek köszönhetően az alábbiakban kideríthetjük, hogy mennyi különbség van a játék PC-s és konzolos változata között ezen a téren.

Fontos adalékanyag a videó kapcsán, hogy a Red Dead Redemption 2-t az Xbox One X-es változat képviseli konzolon, mely azon túl, hogy képes 4K-ban futtatni a játékot, a megjelenés tekintetében túl sokat nem tett hozzá a megjelenéshez a többi játékgépes változat teljesítményéhez mérten.

Nézd nagyban ezt a videót!



Red Dead Redemption 2-ről a minap, mely megmutatja, hogy mennyivel szebb és részletesebb grafikával szolgál majd az alkotás PC-s változata.'>
4 hozzászólás

totyak

4 éve, 10 hónapja és 14 napja

Nem tudom, hogy érdemes-e egy valódi gameplayt összehasonlítani egy trailerrel, szerintem nem igazán. Biztosan lesznek különbségek a pc és konzol verzió között, de talán nem akkorák, mint amekkorákat ez a videó láttatni akar.

válasz erre

Tommy

4 éve, 10 hónapja és 14 napja

Odabasz de nagyon! röhögő smiley

válasz erre

Gólem

4 éve, 10 hónapja és 14 napja

PCMASTERRACE!!!! mosolygó smiley

válasz erre

zender

4 éve, 10 hónapja és 14 napja

Brutálisan néz ki! meglepett smiley

válasz erre
Red Dead Redemption 2
15.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja