Good Old Games: Vampire: The Masquerade Redemption a kínálatban

2010. február 06.
6.0261
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Január végén a Good Old Games brigádja örömtől repesve jelentette be, hogy az addig hiánycikknek számító Activision-játékok is helyet kapnak a katalógusukban.

Kezdésnek két alkotást, a legendás Gabriel Knight: Sins of the Fatherst, illetve a nem kevésbé kultikusnak számító Arcanum: Of Steamworks and Magick Obscurát tették elérhetővé. Továbbá ígéretet tettek arra is, hogy a közeljövőben bővítik a kiadó istállójából származó felhozatalt. A közeljövő pedig elérkezett, méghozzá egy elfeledett gyöngyszemmel a tarsolyában.

A Vampire: The Masquerade Redemption a népszerű Vampire: The Masquerade világban játszódik (hasonlóan a Vampire: The Masquerade Bloodlineshoz), és egy kereszteslovag, Christof Romuald, évszázadokon átívelő történetét meséli el. A stílus természetesen RPG, méghozzá csapatalapú, az események megállíthatóak, ennek köszönhetően alaposan átgondolhatóak. A Redemption 2000 nyarán jelent meg, nagyjából egy időben a Diablo II-vel és az Icewind Dale-lel, ennek is köszönhető, hogy míg a kritikusok körében sikert aratott, a játékosokat nem nagyon izgatta fel jelenléte. Most a GOG-nak köszönhetően 5,99 dollár ellenében mindenki pótolhatja, akinek kimaradt anno, esetleg még nem is hallott róla.
2 hozzászólás

Lac

15 éve, 5 hónapja és 5 napja

Hatalmas játék, viszont az egyik legnehezebb is, amivel valaha játszottam. Mindenkinek ajánlom!

válasz erre

Vendég

15 éve, 5 hónapja és 6 napja

Tényleg Kult Gamma! Próbálja ki, akinek van hozzá ideje, és szereti a (régebbi típusú) RPG-ket!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaDav2377 profiljamarco profiljaManiac profilja