Good Old Games: Újabb lenyűgöző kalanddal bővült a felhozatal

2010. március 27.
2.4221
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Mint már azt az utóbbi időben megszokhattátok, hétvége lévén, ismét jelentkezik a Good Old Games-rovat.

Ezúttal nem a szokásos akciót ajánljuk figyelmetekbe (bár érdemes vetni rá egy pillantást, hiszen a Kalypso Media remek stratégiai játékait - Commandos 1-2-3, Patrician 1-2, Praetorians, Port Royale, Imperial Glory, Tropico 1-2 - kínálják szemtelen áron), hanem a honlap kínálatának egyik friss ékkövét kívánjuk látóteretekbe csempészni. Benoit Sokal zseniális, kultikus - és a magasztaló jelzőket még hosszasan lehetne sorolni - kalandjátékáról, a Syberiáról van szó.

Egy francia faluból indulva, Kate Walker, amerikai ügyvédnő, életre szóló utazásának lehetünk tevékeny részesei, amint bebarangolja a fél világot, hogy ráakadjon egy játékgyár rég eltűnt tulajdonosára. Szürreális környezet, kelet-európai helyszínek, egy segítőkész robot és a mamutok rendre felbukkanó árnyképe lesznek társaink, ha adunk egy esélyt a programnak, és elkezdünk vele játszani. A GOG brigádja 9,99 dollárért árusítja, a megszokott DRM-mentesség mellett Windows XP, Vista és 7 támogatással, kézikönyvvel, bónusz zenékkel és artworkökkel turbózták fel.

A jó híreknek azonban még nincs vége, hiszen hamarosan a folytatást, a Syberia II-t, is megvásárolhatjuk majd, hasonlóan Sokal mester 1999-es, kissé elfeledett, ám ennek ellenére nagyon is figyelemreméltó alkotásához, az Amerzone-hoz, amely szintén a következő hetek valamelyikén kerül majd be a katalógusba.
2 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 3 napja

Rengeteg régi és jó névvel bővült a felhozatal, grat érte mosolygó smiley Lesz keletje úgy gondolom.

válasz erre

Vendég

15 éve, 3 hónapja és 12 napja

tropicot imadtam, jo hogy jon.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja