Good Old Games: Tom Clancy akció a hétvégére

2009. július 17.
3.0221
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Good Old Games ugyan minden hétvégén megrendezi szokásos akcióit, leárazásait, mégis vannak olyan esetek, amelyek külön figyelmet érdemelnek, hiszen egy jó játék, még jobb áron, talán könnyebben feledtetni tudja a nyár fülledtségét, és felgyorsítja a meleg napokat.

Ha egy igazán kiváló, ámde már nem mai gyermeknek nevezhető játékot keresel, viccesen alacsony áron, jól nyisd ki a szemed, hiszen a Good Old Games-nek hála két Tom Clancy játék büszke tulajdonosa lehetsz, féláron.

Az akcióban a Tom Clancy?s Rainbow Six, valamint a Tom Clancy?s Ghost Recon vesznek részt, ha a kettőt egyben szeretnénk megvenni, akkor számlánkról mindössze 10 dollárnyi összeg fog eltűnni, ugyanis ennyibe (egészen pontosan 9,99-be) kerül a két játék, együttesen megvásárolva. A GoG brigádja természetesen gondolt azokra is, akiknek valamelyik alkotásuk már megvan, hiszen külön-külön is meg lehet vásárolni a termékeket, ám ennek ára is van, hiszen 50% helyett, csak 30%-al kapjuk olcsóbban a programokat, tehát egyenként 7 dollárért.

Mindkét játék Vista / XP kompatibilitással lett felvértezve és teljesen DRM mentes, tehát ha valaki éppen ezektől félt, megnyugodhat, de akkor se essen kétségbe senki, ha a két Tom Clancy játék éppen nem a kedvence. A Good Old Games ugyanis immáron számtalan régi, ám annál kiválóbb játékot kínál a fanatikusoknak, baráti árakon. Legfrissebb beérkezésük például az Empire Earth, 6 dolláros áron, de szintén frissnek nevezhető még a The Nations, amely árkategóriában megegyezik elődjével. Ha éppen nincs mivel játszanod, látogass el a Good Old Games honlapjára, és biztosan találsz fogadra valót.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja