Good Old Games: Megérkezett a Stronghold és a Waxworks

2009. január 21.
1.8761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Két nagyszerű játékkal lepett meg minket a Good Old Games, akik egy nemes cél érdekében jöttek e világra.

Az oldalt és a kezdeményezést remélem már senkinek sem kell bemutatni, de remélem a két friss játékot sem, melyeket kedvezményes áron, másolásvédelem-mentesen szerezhetsz be. A két alkotás nem más, mint a Stronghold és a Waxworks, melyek közül talán inkább az első ismertebb, bár öreg rókáknak biztosan megcsillant a szeme a Waxworks cím láttán is.

A Stronghold, aki még nem ismerné, egy középkorban játszódó RTS, ami nagyon népszerű volt a maga korában. A várépítések, a hatalmas csaták és az időközben elkészített szinkronizált magyarítás mind-mind közelebb engedte a játékost a Stronghold-hoz, amit sajnos az idő megkoptatott és az első részt később nem sikerült nagyon felülmúlni. Ha hiányzik a gyűjteményedből, akkor ne habozz, 6 dollár ellenében megvásárolhatod a Good Old Games oldalán.

A másik delikvens a Waxworks, ami egy nagyon-nagyon régi játék, még 1992 környékén lehetett találkozni vele. Akkoriban csak az igazán komoly idegrendszerrel rendelkezők mertek belecsapni ebbe a horror-játékba, ami az RPG elemeket keverte a kalandjáték elemeivel, mindezt pedig megfűszerezték egy elég komoly horror hangulattal. Az alkotást szintén 6 dodó ellenében szerezheted be, XP és Vista kompatibilitással. Az érdeklődők fáradjanak kérem a Good Old Games honlapjára.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja