Good Old Games: Jövő héten érkezik az In Cold Blood

2009. január 23.
1.8571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A tervek szerint jövő hét kedden, azaz január 27.

napján fog debütálni a Good Old Games oldalán az In Cold Blood névvel ellátott akció/kaland játék, ami nem is annyira régi, fiatalabb versenyzők is emlékezhetnek rá, hiszen 2001-ben történt a debütálása. A Revolution Software fejlesztésével elkészült alkotás 6 dollár ellenében, DRM mentesen és Vista kompatibilitással lesz elérhető, ami nagy pozitívum, hiszen egy újabb remek játék, ami hivatalos úton jelenleg szinte beszerezhetetlen.

A Revolution Software neve elsősorban kalandjátékosoknak mondhat valamennyit, hiszen az ő fejlesztésük alatt készült el a Broken Sword is, hogy csak ezt említsem. Az alkotás igaz, hogy már 7 éve jelent meg, de grafikailag a mai napig is megállja a helyét, hogy a játékmenet bonyolultságáról és összetettségéről ne is beszéljünk.

A történet szerint John Cord titkos ügynök bőrébe bújunk, aki fogságba esett egy orosz börtönben, ahonnan ugye meg kell majd szöknünk. A sztori további részeit meghagynám mindenkinek saját felfedezésre, de azt még hozzá kell tennem, hogy a játékban rengeteg helyszínt bejárhatunk, miközben egy olyan sztori vonalán haladunk, ami legtöbb játékból sajnos hiányzik. Nem kicsit, nagyon! Az alapok tehát megvannak, jövő hét kedden figyeljétek a Good Old Games oldalát és ha egy igazán jó játékra vágytok, egy igazán velős sztorival, ne hagyjátok ki az In Cold Blood-ot!

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja