Good Old Games: Gabriel Knight a hétvége ura

2010. május 23.
2.4311
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A lengyel CD Projekt által életre hívott Good Old Games szolgáltatás lassan indult be, ám ma már az egyik vezető digitális disztribútornak számít.

Köszönheti mindezt annak, hogy a piac azon szegletét támadta be, amelyre senki sem fókuszált, noha alaposabban belegondolva magától értetődőnek kellene lennie a fontosságának. A régi, 5-10-15 éves játékok kereskedelméről van szó, amelyek nagy része ma már nehezen beszerezhető, ha felbukkan egy-egy példány a használt áruk piacán, az is horribilis áron kel el annak ellenére, hogy a modernebb operációs rendszerekkel korántsem biztos az együttműködése. A GOG minderre megoldást kínál, hiszen katalógusa napról-napra gyarapszik, az árai korrektek, és Windows XP/Vista kompatibilitást nyújtanak minden termékükhöz.

Ezt tetézik rendszeres hétvégi akciókkal, amelynek mostani felvonása egy legendás sorozatot, a Gabriel Knight trilógiát kínálja nyomott áron. A széria a 90-es évek kalandjáték nagyhatalmának számító Sierra On-Line berkeiben készült, méghozzá Jane Jensen irányítása alatt, aki pont ezekkel az alkotásokkal szerzett magának hírnevet. A játékokat 5,99 dollár helyett 5,09 dollárért gyűjthetjük be, amely önmagában nem túl nagy kedvezmény, ám ha mindhármat belerakjuk a kosárba, akkor 17,97 dollár helyett csak 12,57-et kell fizetnünk, ami már rögtön jobb arány. Természetesen megkapjuk a szokásos extrákat is, amelyek ezúttal PDF formátumú kézikönyveket és nagy felbontású háttérképeket jelentenek.

(A kép a Gabriel Knight 3-ból van kiragadva.)
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljarDAVE profiljamarco profilja