Good Old Games: Duke Nukem játékok a kínálatban

2009. február 27.
2.8951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A játékvilág legnagyobb poénja csak megemlíteni is, a Duke Nukem Forever-t, hiszen nagy a valószínűsége annak, hogy sose fog elkészülni ez a várva-várt alkotás, pedig anno milyen szépen beindultak vele a fejlesztők, még videókat is mutogattak róla, aztán azóta is csak hatalmas csend van körülötte.

A Good Old Games digitális disztribúciós felület viszont nem hagyja nyugovóra térni a régi brand-et, hiszen most felvették kínálatukba a két régi nagy nevet, a Duke Nukem 3D-t, és a Manhattan Project-et.

Ha valaki vár egy játékot, általában újrajátssza a korábbi részeket, hogy felfrissítse az emlékeket. Biztosan van olyan, aki minden percben azért bújja a világhálót, hogy elsőként találja meg a Duke Nukem Forever megjelenési időpontját. Pont nekik lehet kiváló alkalom rég elfeledett Duke Nukem részek beszerzésére a gog.com, hiszen mindössze hat dolláros áron juthat hozzá már most a Duke Nukem 3D-hez, míg a Manhatten Project-hez majd hamarosan.

Utóbbi játék a megteremtett verziókban, extrák nélkül fog forgalomba kerülni, viszont a Duke Nukem 3D, egy úgynevezett Atomic Edition kiadásban, ami egy bónusz epizódot, valamint új fegyvereket és ellenségeket takar. Ha valakinek hiányozna a gyűjteményéből ez a két klasszikus, keresse fel a Good Old Games honlapját, és fizessen be rájuk.

2 hozzászólás

Vendég

15 éve, 7 hónapja és 13 napja

én a duke 3d-re tudok egy párat:
dnunlock-ajtó,lift nyílik(nem mindegyik)
dnweapons-összes fegyver
dnitems-jeckpat,páncél,szteroidák,nagy életcsomag...
dnmonsters-szörnyek kikapcsolása
nekem ezek fontosakmenő smiley

válasz erre

Vendég

16 éve, 3 hónapja és 26 napja

VALAKI NEM TUD OLYAN KÓDOT AMI NEM ÚGY KEZDŐDIK HOGY "DN" ÉS MŰKÖDIK IS?

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja