Good Old Games: Disciples a hétvégi ajánlat

2009. január 31.
1.8581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Néhány kiválasztott hétvégén a Good Old Games névre hallgató próbálkozás, a Steam rendszeréhez hasonlóan akciókat szervez, amely most hétvégén vált esedékessé.

A szerencsés nyertes pedig nem más, mint a Disciples sorozat, mely kedvezményes áron vehető most birtokba. Az első két rész mindössze 16 dollár ellenében érhető el, mindegyik feltuningolt kiadásban. Ha a mostani csomagot tesszük virtuális bevásárlókosarunkba, nem kevesebb, mint 4 dollárt spórolhatunk.

A Disciples sorozat a körökre osztott stratégia egyik kiválósága, sokkal sötétebb hangulatban fogant, mint társai és talán pont ettől szerethetőbb is egy bizonyos közegnek. A sorozat harmadik epizódját a tervek szerint 2009-re várjuk, de pontosabb időpontunk még sajnos nincs.

A Good Old Games továbbá közzé tette, hogy hamarosan megjelentetik a Spellforce Platinum és a Stronghold Crusader nevű játékokat is, a már ismert kiváltságokkal ellátva, ami olcsó árat, DRM mentességet és kompatibilitást takar az újabb operációs rendszerekkel.

Aki tehát szeretne egy jót játszani a hétvégén egy tényleg kiváló körökre osztott stratégiával, az látogasson el a Good Old Games honlapjára, ahol 16 dollár ellenében magáévá teheti a két epizódot.
2 hozzászólás

Maniac

16 éve, 2 hónapja

Dorcika írta:
Őszintén,nekem a Stronghold Crusader az egyik kedvenc PC játékom,sőt,a legkedvencebb.Nem baj,ha 2D-s a grafika,akkor is jó játék!
Valóban nagyon jó! Ha szereted az MMO-kat, akkor keress rá oldalunkon arra, hogy Stronghold MMO, ugyanis nem olyan régen lett bejelentve!kacsintó smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

16 éve, 2 hónapja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja