Good Old Games: Akciójátékok akcióban, Enclave és Two Worlds a választékban

2010. május 15.
3.4411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A Good Old Games csapata a mostani hetet sem hagyta kihasználatlanul, legalábbis ami a választékuk gyarapítását illeti.

Ezúttal nem a régmúlt gyöngyszemei között turkáltak, hanem a 2000-es évek egyik legjobb fantasy TPS-ével, az Enclave-vel, és a nagy sikerre predesztinált, ám végül meg nem értett Two Worldszel támadtak. Kettőjük közül kétségtelenül az előbbi a nagyobb név, hiszen két hadjárata, számos választható karaktere, élvezetes játékmenete és a maga korában korrekt látványvilága mind hozzájárultak ahhoz, hogy a stílus rajongói még manapság is elködösült tekintettel emlegessék fel. A GOG-tól most 5,99 dollárért szerezhetjük be, ezért a játékon felül kapunk egy kézikönyvet, néhány háttérképet, valamint a szokásos DRM-mentességet és Windows XP / Vista kompatibilitást.

A 2007-ben megjelent Two Worlds talán a kínálatban fellelhető termékek közül a legfiatalabb, ám már így is a harmadik születésnapját ünnepli heteken belül. A Reality Pump szerepjátékáról talán a kihagyott lehetőségek tárháza jut először eszünkbe, nem is véletlenül, hiszen jóval több kraft volt a projektben, mint amit sikerült belőle végül kihozni. Remélhetőleg a srácok tanultak a hibákból, és a hamarosan érkező folytatás már dicsfénytől övezve próbál meg felkapaszkodni a legendás RPG-k pulpitusára. A Two Worldsért 9,99 dollárt kérnek, extraként kézikönyv, térkép, háttérképek és artworkök járnak hozzá.

A hétvége természetesen nem lehet mentes némi akciózástól sem, ezúttal néhány shootert válogattak be az üzemeltetők. A legfinomabb csemege egyértelműen a 3,59 dolláros Redneck Rampage csomag, de az 5,99 dollárba kerülő Painkiller Black Edition (alapjáték + Battle Out of Hell kiegészítő) és Postal 2 Complete (alapjáték, multiplayer pályák + Apocalypse Weekend kiegészítő) is megérdemelnek némi figyelmet. A mélytengerek rajongóinak pedig itt van az Aquanox, amely 3,59 dollárért egy feledhetetlen utazásra fizet be.

(A kép az Enclave-ből van kiragadva.)
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Neurotic profiljaManiac profiljaWickedSick profilja