Good Old Games: A Gabriel Knight 3 és az AquaNox bővíti a felhozatalt

2010. március 12.
1.9791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Ez a hét sem múlt el munka nélkül a Good Old Games munkatársai számára, az elmúlt időszakban - szerencsére - jól megszokotthoz hasonlóan újabb klasszikusokkal kényeztették el a régi játékok kedvelőit.

Első körben az Activision termékpalettájának egy újabb remek darabját, a Gabriel Knight 3: Blood of the Sacred, Blood of the Damnedet köszönhetjük. A legendás széria első két tagja már kapható a portálon egy ideje, így nem nagyon volt kérdés a záró felvonás sorsa sem. A Sierra és Jane Jensen kooperációjának egyik utolsó ékköveként, a Gabriel Knight 3 1999-ben látta meg a napvilágot.

Elődeivel ellentétben már teljes 3D-ben pompázott, ami akkoriban még nem volt mindennapos. A sztori kidolgozottsága azonban kárpótolta a rajongókat a plusz dimenzió kényelmetlennek titulált jelenléte miatt, így most, bő tíz évvel később már mindenki kellemes szívvel gondol vissza rá. A GOG-tól 5,99 dollár ellenében gyűjthetjük be.

A másik újdonság 2001-ből futott be, pontosabban úszott be. Az AquaNos korának legszebb játékaként vált híressé, és bizony még ma is korrekt látványvilágot biztosít a mélytengeri kalandok kutatói számára. A kultikus Archimedean Dynasty szellemei örökségét próbálta felvenni, több-kevesebb sikerrel. A nagy elődhöz hasonlóan itt is a jövőben járunk, amikor a bolygó felszíne életre alkalmatlanná vált, így az emberiség kénytelen volt leköltözni a tengerek fenekére. Emerald "Deadeye" Flint szerepét vehetjük fel, aki igazán otthon érzi magát ebben az újszerű környezetben. Különféle tengeralattjárókba pattanhatunk be, amelyekkel nagyrészt ellenséges járműveket, objektumokat kell megsemmisítenünk. A játékmenet kellően akciódús, amelyhez remekül illeszkedik a hajók arcade-osra tervezett irányítása. Szintén 5,99 dollárt kóstál.

(A kép az AquaNoxból van kiragadva.)
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja