Good Old Games: 25% kedvezmény a Cyan Worlds játékaira; számláló a főoldalon

2010. január 24.
1.7021
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A régebbi játékok kedvelőinek körében nagy népszerűségre tett szert a Good Old Games az utóbbi időben.

Máshol már beszerezhetetlen klasszikusokat kínálnak potom áron, Windows XP és Vista kompatibilitással felvértezve. Mindezt hétvégenként megtetézik egy-egy akcióval, amely során további kedvezményekkel tehetjük virtuális polcunkra az adott produktumokat. A mostani hétvégét a Cyan Worlds alkotásainak szentelték, a katalógusukban megtalálható mindhárom címet 25%-kal olcsóbban kínálják.

A stílusteremtő Mystet talán nem kell senkinek sem bemutatni, hiszen a kalandjáték műfaj egyik legfontosabb pillérét tisztelhetjük benne. A GOG a felújított Masterpiece Editiont nyújtja 5,99 dollár helyett 4,49-ért. A folytatása, a Riven, nem kevésbé kultikus, mint a nagy előd, ráadásul árban is ugyanott van, hétfő délutánig 4,49 dollár ellenében gyűjthetjük be. A harmadik versenyző a The Manhole: Masterpiece Edition, amely a stúdió első terméke. Ára szintén 4,49 dollár.

A szokásos akciók mellett érdemes felfigyelnünk a főoldalon ketyegő számlálóra, amely egy felirat kíséretében (Expect the unexcelled. - kb: Számíts a hasonlíthatatlanra.) hirdeti, hogy valami nagy dobásra készülnek az üzemeltetők. Bő 3 nap és 22 óra múlva kiderül. Én a magam részéről betippelnék egy System Shock 2 megjelentetést, amely játékosok ezreinek álmát valósítaná meg, ráadásul toronymagasan nyerte a nemrég kiírt "Mit szeretnél látni a kínálatunkban?" szavazást is.

(A kép a Rivenből van kiragadva.)
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaManiac profilja