Good Old Games: 1994-es évjáratú FPS a kínálatban

2009. március 20.
2.4751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
994 elég régen volt már, az akkor született emberek is mára már nagy játék fanatikusok lettek (már aki persze), és sokan nem is tudják, hogy akkoriban is micsoda hatalmas játékok léteztek.

Természetesen '94 előtt is, de az most jelenleg nem érdekes. A Good Old Games a mai napon ismét meglágyítja a nosztalgiára vágyó játékosok szívét, hiszen egy igazi kultikus kategóriában gyökeret verő játékkal örvendeztetik meg a fanatikusokat, ami a Blake Stone: Planet Strike lenne.

Az alkotás a fent említett 1994-ben látta meg a napvilágot, és egy igazi FPS-t köszönthetünk benne, természetesen az akkori kor igényeinek megfelelően, enyhe Wolfeinstein 3D utánérzéssel. A JAM Productions által elkészített produktumra most te is ráteheted a kezedet, ugyanis a Good Old Games kemény 6 dollár ellenében kínálja eladásra, DRM mentesen, Vista, valamint XP kompatibilitással felvértezve. A Blake Stone nem nyom többet 13 MB-nál, tehát a kisebb sávszélességgel rendelkezők is akár már percekkel a fizetés után belevághatnak a nosztalgiába. Beszerzési körutadat kezd a Good Old Games honlapján...
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja