Goodfellas 1930: Ma érkezik a javítócsomag

2010. június 01.
1.8891
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A Goodfellas 1930 nevű online gengszteres böngészőjáték a mai napon egy terjedelmes javítócsomaggal bővül, amely jelentős újdonságokat és változtatásokat tartalmaz.

A hibák kiküszöbölésekor az volt a cél, hogy a becsületes játékosoknak ne kelljen bosszankodniuk a tisztességtelen és a játékélményt rontó rendellenességek miatt. A patch kihat a legtöbb körzetre, a kábítószerek előállításának módszereire, a kenőpénzre és a különféle rangokra is. Összesen tíz zónát vonhatunk az irányításunk alá, a drogokat és az alkoholt már nem lehet csupán egy kerületben elkészíteni.

Bizonyos személyekből kicsikarhatunk védelmi pénzt, viszont a védencünket ezentúl nem támadhatjuk meg. Ezen kívül a Seal Media GmbH fejlesztőcsapata megszüntetett a programban néhány problémát, ami az üzenetek számát, a rangsort és a pénzbehajtási értesítést érintette. Az 1900-as évekbeli Goodfellas 1930 világában egy amerikai maffia családot irányíthatunk. A feladataink közé tartozik a körzetünk bővítése, üzletelés, a konkurencia felszámolása, szeszcsempészet, drogkereskedelem és egyéb alvilági dolgok. Miután a gengsztercsaládunk elég nagy hatalomra tett szert, más régiókat is elfoglalhatunk és a befolyási területeinket is kibővíthetjük.
3 hozzászólás

skyman

15 éve, 1 hónapja

Hmm még én sem halottam erröl a játékról, de lehet, hogy most lesz itt az ideje, hogy kiprobáljammosolygó smiley

válasz erre

lacyboy

15 éve, 1 hónapja

Még nem hallottam róla de egy próbát megér

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

15 éve, 1 hónapja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja