Goodfellas 1930: Itt a második játékszerver a fiatal maffiozók számára

2010. április 16.
3.7871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Ismét egy új produktummal bővült a napjainkban egyre népszerűbb online böngészőjátékok már egyébként is meglehetősen széles palettája.

Amikor az ember már azt gondolná, hogy a piac lefedettsége folytán gyakorlatilag már képtelenség valami új, emellett eredeti ötlettel előállni, mindig akad egy cég aki rácáfolva a várakozásokra, előrukkol egy a már meglévő alkotáshoz képest rendhagyó, érdekes koncepcióval. A legfrissebb ilyen alkotás egy nem mindennapi idő utazásra invitál minket, ahol belekóstolhatunk az 1900-as évek első felének gengsztervilágába. A kerettörténet helyszíne természetesen New York városa, ahol az ott tevékenykedő bűnözői csoportok igyekeznek minél jobban kihasználni a szesztilalom révén kínálkozó kiskapukat, "üzleti" lehetőségeket.

Kezdetben karakterünk még amolyan zöldfülűnek számít a "szakmában", de ne csüggedjünk mert kemény és megfeszített munkával, mely a játék esetében főként szeszcsempészetet, pénzhamisítást, illegális fegyver és drogkereskedelmet jelent, elérhetjük, hogy egyre feljebb és feljebb jussunk a ranglétrán, egészen addig a pontig amikor igazi nagyfőnök, más néven keresztapa válik belőlünk. A szoftver fejlesztői gondoskodtak arról is, hogy a bűnszervezet vezetői státuszt elérve se ülhessünk majd nyugodtan a babérjainkon, mivel a konkurens bandák elleni folyamatos harc, a számtalan belső leszámolás, a hatóságok megvesztegetése és még jó pár egyéb sötét ügylet bőségesen nyújtanak majd folyamatos kihívásokban bővelkedő alvilági kalandot számunkra.
1 hozzászólás

valko2

15 éve, 2 hónapja és 20 napja

ezek az online böngészős játékok. kész vagyok, mindenhol ezt nyomatják, még itt is a gcon a reklámokban, ami nem is lenne baj, ha nem lenne mind külföldről lekopizott játék. Volt a farmville, lekozpiták 300x, farmera,kertbirodalom, most meg ez, maffiawars-goodfellas, egyedül talán az Erepublik az ami úgy valami "új", és a legrosszabb, hogy mindenki ezekkel a kopikkal játszik, az eredetit emg le****ozzák. legalábbis is a környéken.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
fighterlaci profiljaManiac profilja