Goliath Voodoo skint kaphatsz, ha ügyeskedsz a hétvégén az Evolve-ban

2015. április 10.
1.6371
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy új, az egész közösséget megmozgató lehetőséget álmodott meg a Turtle Rock Studios csapata az Evolve-hoz kapcsolódóan, így bejelentették, hogy érdemes lesz a mai naptól fogva egészen hétfőig betölteni az Evolve-ot minden rajongónak.

A közösségi kihívás alapján ugyanis amennyiben a játékosok a kérdéses időintervallum alatt legalább 1 millió alkalommal vágnak sziklákat a Goliath oldalán a vadászokhoz, akkor azért cserébe mindenki, aki a hétvégén belépett a játékba, ingyen hozzájuthat egy új skinhez, akár dobálózott sziklákkal, akár nem.

Ez nem lesz más, mint a Goliath Voodoo Skin, ami a közösség sikere esetén napra pontosan április 16-án válik elérhetővé mindenki számára, az alábbiakban pedig máris vethettek rá egy pillantást.

Goliath Voodoo skint kaphatsz, ha ügyeskedsz a hétvégén az Evolve-ban - 2. kép

Evolve-hoz kapcsolódóan, így bejelentették, hogy érdemes lesz a mai naptól fogva egészen hétfőig betölteni az Evolve-ot minden rajongónak.'>
3 hozzászólás

ENCELADUS

9 éve, 8 hónapja és 27 napja

Ha meglenne...

válasz erre

totyak

9 éve, 8 hónapja és 27 napja

Szerintem simán összehozzák a többszörösét is, pedig semmit nem ér egy vacak skin. De arra pont jó, hogy megint sokan játszanak a játékkal legalább pár napig.

válasz erre

supermanvsbatman

9 éve, 8 hónapja és 27 napja

én már rég nem játszok vele : )

válasz erre
Evolve
12.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja