Golden Axe: Beast Rider: Debut Trailer

2008. június 01.
4.7181
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az ősszel esedékes Golden Axe: Beast Rider a vad és misztikummal teli fantasy világba kalauzolja ismét a játékosokat, ahol a kegyelem és könyörületesség ismeretlen fogalmak.

A barbárok földjén nincs helye a gyengeségnek, mindenre az erőszak és a mágia szolgáltat hatékony megoldást. Tarik, ereje teljében lévő főhősünk már a múlté, helyette egy szemrevaló teremtés, Tyris Flare lóbálja a kardját és gerjeszt hatalmas mágikus attack-okat az ellenség fejére.

Az akció RPG nem szűkölködik vérben és brutalitásban. A megtermett szörnyeket sem mellőzi, melyek remek hátasaink lesznek kalandjaink során. A történet az eredeti Golden Axe előtt játszódik, még jóval Tarik színrelépése előtt. A Sega brand-je megpróbál visszatérni a köztudatba, a három korábbi fő epizód után, amelyek még a 16 Bit-es Mega Drive/Genesis konzolokon léteztek, annakidején. Az egykori japán árkád király nem először próbál régi franchise-okba új életet lehelni, számos korábbi próbálkozása fulladt kudarcba, ám akad olyan is, amely szépen hozott a kasszára.

Az Out Run 2 és az Out Run 2006: Coast 2 Coast remek visszatérőt tudhatnak magáénak, ám az After Burner már nem volt ilyen sikeres, ahogy a Sega Rally sem robbantott kasszát, érdelmelt magas pontszámot. A Golden Axe-nak talán van némi esélye szépíteni az elszenvedett presztízsbeli, valamint anyagi jellegű károkat, de ezt megjósolni per pillanat lehetetlen. Ősszel majd élesben kiderül, hogy mennyire vevők az emberek az efféle játékokra. Hoztunk Nektek egy kis kedvcsinálót, fogyasszátok egészséggel és rágjátok meg a dolgot.

A Golden Axe valamikor ősz tájékán érkezik PlayStation 3-on és Xbox 360-on.

#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja