Gods and Heroes: Rome Rising: Itt az idő a zárt bétához

2010. november 04.
2.3181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Örvendetes hírrel szolgálhatunk a Gods & Heroes: Rome Rising rajongók számára, ugyanis a Heatwave Interactive csapata hivatalosan is bejelentette, hogy már lehet jelentkezni a szoftver hivatalos weboldalán a zárt béta tesztre.

A fejlesztőbrigád sajnos nem közölt semmiféle információt a zárt béta indulásával kapcsolatban, de miután az érdeklődők kitöltötték az űrlapot, várhatóan hamarosan kezdetét veszi a tesztelési fázis. Aki ki szeretné próbálni a programot, annak csak néhány adatot kell megadnia magáról a honlapon és szerencsés esetben pozitív visszajelzést kap a készítőktől.

Az alkotás az ókori Róma varázslatos világába kalauzolja el a felhasználókat, ahol a Római Birodalom rossz akarói meg akarják szerezni a hatalmat az egész terület felett. Ez még nem minden, ugyanis ádáz, borzalmas mitológiai lények fenyegetik az uradalom biztonságát, fúriák, minotauruszok és egyéb sötét teremtmények lebzselnek a környéken, hogy megöljék gyanútlan áldozataikat. A játékban főhősünk a római mitológiából ismert istenek egyikét fogja szolgálni és izgalmas küldetéseket kell elvégeznie, hogy megmentse hazáját és népét a hatalomra éhes ellenségtől és a szörnyektől. Amíg az istenek által kiszabott feladatokat végezzük, addig különleges képességek birtokába jutunk, mert a fejesek így hálálják meg szolgálatainkat. Röviden ennyi az alkotás lényege, aki ki szeretné próbálni, az a hivatalosa honlapon jelentkezhet a zárt béta tesztre: Gods & Heroes: Rome Rising zárt béta


Gods and Heroes: Rome Rising: Itt az idő a zárt bétához - 2. kép

1 hozzászólás

Vendég

10 éve, 3 hónapja és 23 napja

Nekem van beta kódom most töltöm le a játékot

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljarDAVE profiljamarco profilja adambalonyi profilja