God Of War Collection: Hangulatfokozó

2009. október 17.
3.9561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A rajongók imái nem hiába szelték át az óceánokat, a Sony végül beváltja vágyaikat, novemberi megjelenéssel újra kiadja a PlayStation 2-es korszak két talán legkiválóbb hack'n'slash műremekét, az első és második God Of War-t, méghozzá egyetlen Blu-ray lemezen, jócskán feljavított vizualitással.

A santa monica-i srácok nagy felbontásúra skálázták a görög mitológiára épülő, brutalitásból hiányt nem szenvedő produkciókat, plusz rádobtak egy kétszeres anti-alising élsimító okosságot, amit rendkívül folyamatos, hatvan képkocka/másodperces sebesség megtartása mellett prezentálnak.

Az amerikai megjelenés november magasságában esedékes, és a mázlisták ráadásul egy God Of War III demó letöltésére feljogosító kódot is megkaparinthatnak a kollekció megvásárlásával. Lesz demó Japánban is, de ott a frissen megjelent inFamous mellé dobálják a kuponokat. A God Of War Collection az öreg kontinensre valamikor 2010-ben látogat majd el, ehhez tartozó pontos dátumunk azonban továbbra sincs, nem úgy, mint a PlayStation 3-as folytatáshoz, róla tudjuk már, hogy márciusban számíthatunk rá, itt legalább már a hónap sziklaszilárd. Az fenti információk nem újdonságszámba mennek, annál inkább a kompiláció első videója. Így fest Kratos két jól ismert kalandja több pixelből kirajzolva, élsimítással csinosítva. Kapjatok kedvet hozzá.

#tv#
4 hozzászólás

Vendég

14 éve, 10 hónapja és 19 napja

imádom a god of war-t nekem csak az 1.van meg de nagyon jóóóóóröhögő smileymenő smileykacsintó smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

15 éve, 9 hónapja és 5 napja

[Tiltott felhasználó!]

Vendég

15 éve, 9 hónapja és 5 napja

nkem okékacsintó smileykacsintó smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 9 hónapja és 6 napja

ez itt nagyon bénaameglepődött smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja