God of War: Chains of Olympus a boltokban tarol

2008. március 28.
5.7451
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
Kratosz, a bosszúszomjas spártai antihős meghódítja a PSP világát is a God Of War: Chains Of Olympus című játékkal, amely a díjnyertes God of War sorozat legújabb darabja.

A március 28-ától minden komoly kereskedőnél kapható új részben Kratosz a sötétség uralta világon küzdi keresztül magát, és lejut a görög alvilág legmélyebb bugyraiba. A God of War játékok első PSP-re készült darabja hű marad a sorozat hagyományaihoz: kegyetlen küzdelmek, eposzi díszletek, drámai kameraállások, részletekben gazdag grafika, hihetetlenül részletes animáció jellemzi, és továbbviszi a díjnyertes, egész világot meghódító sorozat gazdag hagyományait.

Kratosz egy spártai hadvezér, akit a háború istene, Árész csalárd módon rávett felesége és gyermeke elpusztítására. Kratosz ezután más Olümposzi istenek szolgálatába áll, és bosszúra éhesen járja be a görög legendák világát. A God Of War: Chains Of Olympus epizódjában Attikában találjuk, ahol egy hódító hajóhadat igyekszik leküzdeni, majd még sokkal súlyosabb fenyegetéssel kell szembenéznie, amikor az egész világot ellepi a sötétség. Mindent ellepnek a rémisztő szörnyszülemények, Kratosz pedig belép az Alvilág kapuján, és miközben folytatja keresését, a görög mitológia legfélelmetesebb lényeit kell leküzdenie a Káosz kardjaival.

A játékot kifejezetten PSP-re fejlesztette ki a két díjnyertes csapat: a Sony Computer Entertainment America Santa Monica-i stúdiója és a Ready At Dawn stúdió. A God Of War: Chains Of Olympus a harc,a küzdelem és bosszú brutális története, amely minden szempontból méltó tagja a God of War sorozatnak. Ez a gyors ütemű, a mitológia sötét világát idéző ? és hordozható ? játék már kapható a boltokban.

Kapcsolódó:
God Of War: Chains Of Olympus - tesztünk a játékról
A játék oldala
God Of War: Chains Of Olympus című játékkal, amely a díjnyertes God of War sorozat legújabb darabja.'>
nincs még hozzászólás

God Of War: Chains Of Olympus
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja