God of War: Ascension gyűjtői kiadást listázott az Amazon

2012. június 18.
1.7901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár a Sony egyelőre még mélyen hallgat a legújabb God of War videojáték, avagy az Ascension speciális gyűjtői kiadásáról, az Amazon internetes áruház szerint a japánok már közzétettek egyet és mást erről a direkt rajongóknak szánt kiadványról.

Ezeket az információkat azonban egyelőre még csak a webáruházak kapták meg, akik közül az exkluzív anyagok kiszivárogtatásában élen járó Amazon újfent nem tudta tartani a száját és az éjszaka folyamán kikotyogta a játék gyűjtői kiadásának tervezett tartalmát.

A mintegy 80 dollárba kerülő csomag az Amazon szerint egy speciális fémdobozban kerül tálalásra, amiben a játék korongja mellett találni fogunk majd egy 8" magas Kratos szobrot, valamint egy nagy halom digitális tartalmat, így a játék zenéit, dinamikus témát, avatarcsomagot, a többjátékos módhoz feloldható dupla XP lehetőséget, valamint egy Online Pass-t a jövőben megjelenő DLC csomagokhoz.

A pakk az alapjátékhoz hasonlóan jövő márciusban fog megjelenni és azért jegyezzük meg, hogy amíg a Sony nem erősíti meg a fentieket, addig mindez sajnos csak pletyka.
1 hozzászólás

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 8 napja

Hihetetlen hogy pont egy Amazon bénázik ilyenekkel...wtf smiley

válasz erre
God of War: Ascension
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja