God and the Fate Revolution Paradox címre hallgat a Nippon Ichi 20. évfordulós alkotása

2012. július 11.
1.6201
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Nippon Ichi csapata már korábban bejelentette, hogy huszadik évfordulójuk alkalmából egy speciális videojáték megjelentetését tervezik.

A mai nap folyamán a srácok be is mutatták a kérdéses címet, ami egy kizárólag PlayStation 3-ra érkező szerepjáték lesz, méghozzá Kamisama to Unmei Kakumei Paradox, avagy érthető nyelvre fordítva God and the Fate Revolution Paradox névvel.

A bejelentést a Dengeki PlayStation legutóbbi lapszáma közölte, amelyből kiderült, hogy a Nippon Ichi a legjobb embereit állítja csatasorba az alkotás sikerének érdekében.

Így például a játék illusztrációjáért Noizi Ito, a produceri teendőkért Shuhei Shinkawa, a direktori munkálatokért pedig Masahiro Yamamoto lesz a felelős.

A cég komoly szándékait alaposan alátámasztja, hogy még az átvezető animációkat is külsős csapatra bízzák, azokat ugyanis a Shirogumi Inc. fogja kivitelezni, akik olyan alkotásokon dolgoztak már a múltban, mint a Dark Souls, a Disgaea 4, a Baten Kaitos és a többi.

A God and the Fate Revolution Paradox a tervek szerint augusztus magasságában jelenik meg Japánban, nyugati premierről viszont egyelőre még nincsenek hírek.
4 hozzászólás

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 21 napja

hasznos infó nincs? srpg, vagy normál 2d vagy 3d ? ...

válasz erre

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 22 napja

Előállhattak volna valami érdekesebb ütősebb játékkal is...

válasz erre

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 22 napja

Szerepjátékszomorú smiley Azt nem szeretem.

válasz erre
God and the Fate Revolution Paradox
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja